ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O αρχισχεδιαστής της Alfa Romeo είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε τα νέα Seat και Cupra

Ο Alejandro Mesonero-Romanos είναι γνωστός για το δυναμικό του στιλ σχεδίασης

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ο Ισπανός σχεδιαστής αυτοκινήτων που είναι απόφοιτος του φημισμένου Royal College of Arts του Λονδίνου, ανέλαβε τη θέση του Επικεφαλής Σχεδίασης της Alfa Romeo.

Έχοντας εργαστεί στην Ισπανία, τη Ν. Κορέα και τη Γαλλία, ο Alejandro Mesonero-Romanos, θα θέσει τη διεθνή εμπειρία του στην υπηρεσία του Ομίλου Stellantis από την 1η Ιουλίου του 2021, αναλαμβάνοντας τη θέση του Επικεφαλής Σχεδίασης της Alfa Romeo. Ο κ. Mesonero-Romanos θα αναφέρεται στον Επικεφαλής Σχεδίασης της Stellantis, κ. Jean-Pierre Ploué.

Ο Alejandro Mesonero-Romanos είναι γνωστός για το δυναμικό του στιλ σχεδίασης, το οποίο αναγέννησε τις Seat/Cupra. Η προσέγγιση του στα νέα Cupra Tavascan και Formentor, την 4η γενιά του Seat Leon, και την 5η γενιά των Ibiza και Arona δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο της σχεδιαστικής του προσέγγισης. Πλέον θα εστιάσει στη νέα εποχή της Alfa Romeo, όπου ο εξηλεκτρισμός και οι νέες διαδικασίες παραγωγής θα συνδυαστούν με την πλούσια κληρονομιά της μάρκας που φέτος συμπληρώνει 111 χρόνια ζωής.

Από την πλευρά του, ο κ. Jean-Pierre Ploué δήλωσε: «Η έλευση του Alejandro αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική ευκαιρία για την Alfa Romeo. Ο Alejandro Mesonero-Romanos είναι ένας φανατικός φίλος του αυτοκινήτου και έκανε εξαιρετικό έργο στην Cupra. Η σχεδιαστική ομάδα και εγώ ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση