ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φτιάξτε το δικό σας πρωτοσέλιδο στο νέο app της Καθημερινής Κύπρου

Νέα καινοτόμα εφαρμογή με πρωτοποριακές προτάσεις τεχνολογίας και περιεχομένου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Καθημερινή Κύπρου ανακοινώνει τη διάθεση στους χρήστες κινητών Apple (iOS) τη νέα της εφαρμογή. Η νέα εφαρμογή της Καθημερινής είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (machine learning), αναγνωρίζει τα ενδιαφέροντα του χρήστη και διαμορφώνει καθημερινά το δικό του πρωτοσέλιδο.

Επιπλέον, ο πλήρης ανασχεδιασμός της εφαρμογής αναδεικνύει το πλούσιο περιεχόμενο της «K», προσαρμοσμένο στις μεγάλες οθόνες των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων.

Είναι η πρώτη ειδησεογραφική εφαρμογή στην Κύπρο με δυνατότητα διανομής βίντεο διαφήμισης και είναι εξ ολόκληρου κτισμένη «native» για κινητά ios, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν web viewing.

Τέλος, στη νέα εφαρμογή της «K» έχει ενσωματωθεί οδηγός εστιατορίων και οδηγός φαρμακείων με χρήση gealocation.

Νέες πρωτοποριακές χρήσεις περιλαμβάνει και η νέα υπηρεσία ειδοποιήσεων της «Κ». Μεταξύ άλλων παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να συμμετέχουν σε δυναμικές δημοσκοπήσεις (flash opinion polls) πάνω σε καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Υπενθυμίζεται πως η εφαρμογή ios της Καθημερινής Κύπρου είναι η πρώτη ειδησεογραφική εφαρμογή που κυκλοφόρησε με τη δημιουργία του πρώτου κινητού iphone το 2009 και ήταν η πρώτη στον ελληνικό χώρο που χρησιμοποίησε τις ειδοποιήσεις (push notifications) για την άμεση ενημέρωση των αναγνωστών της.

Η νέα εφαρμογή της «K» σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τον Όμιλο SppMedia και για την υλοποίησή του συνεργάστηκαν οι εταιρείες Aylon Value και Bdigital.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Νατάσα Ερωτοκρίτου Innovation Coordinator erotokritoun@kathimerini.com.cy

Η ενημέρωση για το νέο application σε όλους τους χρήστες των iOS, θα γίνεται σταδιακά για τις επόμενες επτά ημέρες. 

Κατεβάστε το νέο app της Καθημερινής Κύπρου για iOS ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση