ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Notebook για «νομαδικούς» τύπους

Ενδεχομένως μία από τις καλύτερες επιλογές που έχει αυτός που αναζητεί έναν υπολογιστή με υψηλές επιδόσεις, αλλά την ίδια ώρα και με χαμηλό κόστος.

Το Toshiba Satellite C40-C-10Q είναι ένα κομψό, ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά notebook, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron Dual Core N3050 (1.60 GHz), ο οποίος παρέχει άριστες επιδόσεις για την εκπλήρωση των καθημερινών εργασιών σας με ευκολία, οθόνη 14.0" HD TFT με LED backlight και ανάλυση 1366x768, 2 GB μνήμη, κάρτα γραφικών Intel HD και ένα σκληρό δίσκο 32 GB.

Tο ματ μαύρο φινίρισμα του Satellite C40-C τον κάνει να χωράει παντού, ενώ το πληκτρολόγιο πλακιδίων εκτός πλαισίου τον κάνει πιο άνετο.

Η τεχνολογία palm rejection, σας βοηθάει να κάνετε λιγότερα λάθη κατά την πληκτρολόγηση, ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας.

Με τη σειρά της, η τεχνολογία Intel Burst Technology 2.0 προσφέρει έξτρα ισχύ στον επεξεργαστή όταν χρειάζεται, ενώ τα 32 GB eMMC flash memory σημαίνουν ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση offline – προκειμένου να εργάζεστε, να παίζετε ή να μελετάτε.

Σε συνδυασμό με online και offline επιλογές αποθήκευσης, ο C40-C προσφέρει γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας, για να έχετε πάντα πρόσβαση στα έγγραφα και στα media που χρειάζεστε (δύο θύρες USB 2.0, μία USB 3.0, μία θύρα HDMI, ή multi-card που υποστηρίζει γρήγορη UHS-I μεταφορά δεδομένων).

Το Toshiba Satellite C40 C 10Q μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Bionic στην τιμή των €259.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση