ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ξεκινούν σήμερα οι πρoπαραγγελίες του Apple Watch 2

Όπως και στην περίπτωση του ολοκαίνουριου iPhone 7, η νεότερη έκδοση του Apple Watch αποτελεί ένα αδιάβροχο ρολόι το οποίο εξοπλίζεται, μεταξύ άλλων, με έναν ταχύτερο διπύρηνο επεξεργαστή.

Φέρει βελτιωμένα γραφικά και GPS, με το τελευταίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό του ρυθμού, της απόστασης και της ταχύτητας που τρέχει ή ποδηλατεί κανείς.

Τη δεύτερη γενιά του Apple Watch μπορεί να αντέξει σε βάθος έως και 50 μέτρων, έτσι οι χρήστες μπορούν να το φορούν ακόμη κι όταν κολυμπούν ή κάνουν μπάνιο. Θα μπορεί δηλαδή να υπολογίσει πόσες θερμίδες καίμε, όταν κολυμπάμε!

Ο ταχύτερος επεξεργαστής και το λογισμικό WatchOS 3 θα βελτιώσει τις επιδόσεις στις εφαρμογές αλλά και στην πλοήγηση, ενώ αναβαθμισμένη είναι και η οθόνη του, όντας δύο φορές φωτεινότερη. Η Apple δήλωσε μάλιστα ότι είναι η φωτεινότερη οθόνη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple σε οποιοδήποτε προϊόν της.

Η απλή έκδοση του Apple Watch 2 στοιχίζει 369 δολάρια, ενώ η έκδοση Nike+ είναι διαθέσιμη στην ίδια τιμή.

Apple Watch Edition
Το Apple Watch Edition αποτελεί σύμφωνα με την Apple ένα όμορφο κεραμικό ρολόι, που ενσαρκώνει δεξιοτεχνία με ένα λαμπερό λευκό σασί και όλες τις απίστευτες δυνατότητες του Apple Watch 2.

Το κεραμικό είναι ένα από τα δυσκολότερα υλικά στον κόσμο (τέσσερις φορές πιο δύσκολο από ό, τι ο ανοξείδωτος χάλυβας) αλλά κάνει το Apple Watch Edition εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Στις ΗΠΑ το λευκό κεραμικό Apple Watch στοιχίζει 1.249 δολάρια στην έκδοση των 38 χλστ. και 1.299 δολάρια στην έκδοση των 42 χλστ., όσα δηλαδή στοιχίζει ένα iPhone 7 Plus με δίσκο 256 GB.

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση