ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απ’ το «Berlin Radio Show» στο διάστημα

Δημήτρης Γιόκκας

Με αφορμή την έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων του Βερολίνου (IFA 2016) οι σχετικές εταιρείες παρουσίασαν τα νέα τους δημιουργήματα στο κοινό που, τις μέρες αυτές, δεν σταματά στιγμή να βλέπει την μία τεχνολογική καινοτομία να διαδέχεται την άλλη.

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν το 1924, με ένα μικρό show για ραδιοφωνικές συσκευές, προτού το λεγόμενο «Berlin Radio Show» μετατραπεί στην πασίγνωστη έκθεση Internationale Funkausstellung Berlin.

Περισσότεροι από 1820 εκθέτες παρουσίασαν φέτος, σε μια έκταση 158.000 τετραγωνικών μέτρων, τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές/προϊόντα που προορίζουν για την αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνετε στην τεχνολογία Virtual Reality, καθώς και στο Internet των Πραγμάτων, που υπόσχονται πως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας θα είναι πολύ πιο συναρπαστικό.

NEWSROOM

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ