ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελον Μασκ: Σε δημοπρασία επιγραφές, αντικείμενα και αναμνηστικά του πρώην Twitter

Μεταξύ των 584 αντικειμένων περιλαμβάνονται γραφεία, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, πίνακες, φωτιστικά, φωτεινές επιγραφές, διακοσμητικά «hashtags», χαλιά, πλήθος μουσικών οργάνων

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Λίγες εβδομάδες μετά τη μετονομασία του Twitter σε X, ο ιδιοκτήτης Έλον Μασκ βγάζει στο σφυρί τις επιγραφές με το παλιό logo της πλατφόρμας, καθώς και άλλα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά.

Μεταξύ των 584 αντικειμένων που αναμένεται να αρχίσουν να δημοπρατούνται από τις 12 Σεπτεμβρίου και για δύο ημέρες, περιλαμβάνονται γραφεία, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, πίνακες, φωτιστικά, φωτεινές επιγραφές, διακοσμητικά «hashtags», χαλιά, πλήθος μουσικών οργάνων, ακόμη και ένα ηχοσύστημα για DJ.

Η ελάχιστη προσφορά δημοπράτησης για κάθε αντικείμενο ξεκινά από τα 25 δολάρια, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Heritage Global Partners.

Φωτ.: Heritage Global Partners


Φωτ.: Heritage Global Partners


Φωτ.: Heritage Global Partners


Φωτ.: Heritage Global Partners

Πριν λίγους μήνες, το Twitter είχε δημοπρατήσει εκατοντάδες αντικείμενα από την έδρα του στο Σαν Φρανσίσκο – με ένα αγαλματίδιο του περίφημου μπλε πτηνού που αποτελούσε μέχρι πρότινος το λογότυπο του μέσου, να πωλείται έναντι 100.000 δολαρίων.

Από τη στιγμή εξαγοράς του (τότε) Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Μασκ έχει προχωρήσει σε χιλιάδες απολύσεις, στο πλαίσιο ευρύτερων περικοπών για τη μείωση του κόστους.

Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν η αντικατάσταση του εμβληματικού λογοτύπου του με ένα Χ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση