ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Forgot about dre?

Beats studio buds. H Apple θυμήθηκε τα Beats?

Του Θαλή Λοττίδη

Το Beats by Dre ξεκίνησε ως μια ιδέα του ράπερ, Dj, μουσικού παραγώγου Dr dre με συνεργασία με τον διάσημο μουσικό παραγωγό της Ροκ μουσικής Jimmy Lovine. Με αυτή το startup είχαν σκοπό να προσφέρουν ακουστικά και ηχεία με ποιοτικό ήχο. To 2008 ήταν διαθέσιμα τα πρώτα μοντέλα ακουστικών που ήταν φημισμένα για το υπερβολικό τους μπάσο. Τα Beats πετύχαν ξοδεύοντας περισσότερο στο marketing πάρα στον ήχο, αφού διάσημοι τραγουδιστές και αθλητές είχαν από ένα μοντέλο beats ακουστικών στα social media τους. Το Beats Dre άξιζε πάνω από 1 δις σε μόλις 7 χρονιά και πουλήθηκε στην Apple το 2014 για 3 δις δολάρια. Η πώληση του Beats by dre στην Apple είναι πλέον αμφιλεγόμενη για το brand, μιας και η Apple φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία τους αναπτύσσοντας δικά της προϊόντα όπως το Home Pod και τα Air Pods παραμελώντας εμφαντικά το brand Beats.

«Beats studio buds». H Apple θυμήθηκε τα Beats; 

Πρόσφατα η Apple ξεκίνησε να διαθέτει τα «Beats studio buds», που θεωρείται η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση που έγινε από τα Beats από το 2014. Τα «Beats studio buds» διατίθονται στην τιμή $149.99, φθηνότερα δηλαδή από τα AirPods αν και προσφέρουν πολλά χαρακτηρίστηκα που απουσιάζουν από τα AirPods, όπως το noise canceling αλλά και την λειτουργία διαφάνειας, η οποία χρησιμοποιεί μικρόφωνα με εξωτερική όψη για να συνδυάσει τους ήχους γύρω σας για μια φυσική εμπειρία ακρόασης. Επιπρόσθετος προσφέρουν έως 8 ώρες χρόνου ακρόασης και είναι συμβατά με Apple & Android.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

«Αλλάζουν πάρα πολύ τα social media. Πάμε από την κοινωνική δικτύωση σε μέσα διανομής περιεχομένου με αλγοριθμικό τρόπο»
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ