ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΑLINA SAUER επικεφαλής σχεδιασμού UI/UX του BMW Group στο Digital Agenda Cyprus Summit

Η Alina Sauer θα είναι εκ των κύριων ομιλητών του Digital Agenda Cyprus Summit 2023

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εδώ και χρόνια ο σχεδιασμός UI/UX των οχημάτων του BMW Group φέρει την υπογραφή της Alina Sauer. Μέχρι τις αρχές του 2023 υπηρέτησε ως παγκόσμια επικεφαλής του σχεδιαστικού έργου για την ανάπτυξη σειράς UI/UX, συνεισφέροντας στην εξέλιξη πέντε γενεών λειτουργικών συστημάτων του BMW Group. Ξεκίνησε από τον κλασικό χειρισμό του χειριστηρίου και την αλληλεπίδραση με την αφή, φτάνοντας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη για τον πελάτη.

Η Alina Sauer σπούδασε σχεδιασμό αλληλεπίδρασης και στρατηγικό σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο του Άουγκσμπουργκ. Σήμερα, στο BMW Group, επικεντρώνεται στην αψεγάδιαστη αλληλεπίδραση των αρχών αλληλεπίδρασης, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας.

Η καθημερινή αποστολή της Alina Sauer είναι να παρουσιάζει και να αναδεικνύει την ολοκληρωμένη εμπειρία που ζει ο πελάτης και την ιστορία του σχεδιασμού που κρύβεται πίσω από αυτήν.''

Η Alina Sauer θα είναι εκ των κύριων ομιλητών του Digital Agenda Cyprus Summit 2023, το οποίο θα διεξαχθεί 17 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Το 6ο Digital Agenda Cyprus Summit 2023 με τη θεματική ομπρέλα «The new normal» θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Τεχνητή νοημοσύνη, το νέο περιβάλλον εργασίας, η επικοινωνία μέσα από την τοξικότητα, η κλιματική αλλαγή στην καθημερινότητά μας, η κάλλιο αργά παρά ποτέ ηλεκτροποίηση της αυτοκίνησης στην Κύπρο, το χαμένο τρένο της ενεργειακής μας αυτάρκειας, η ψυχική υγεία ως προέκταση της σωματικής. Η διαφορετικότητα ως η νέα κανονικότητα. Αυτή είναι η ατζέντα του main stage στο μεγαλύτερο συνέδριο νέας εποχής που διεξάγεται στη Λευκωσία.

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023 και γίνεται πραγματικότητα χάρη στην υποστήριξη της Cyta και της Τράπεζας Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο www.digitalagendacy.com/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση