ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Elon Musk και το Tesla bot

Θα είναι έτοιμο το 2022

Του Θαλή Λοττίδη

Στο AI Day event της Tesla, ο Elon Musk αποκάλυψε πως η εταιρεία ετοιμάζει ρομπότ με AI με την ονομασία Tesla Bot. Ο Elon Musk τόνισε ότι το Tesla Bot θα είναι φιλικό προς τον άνθρωπο και ο σχεδιασμός του θα γίνει ώστε να είναι ποιο αδύναμο και ποιο αργό με σχέση με τον άνθρωπο. O Elon Musk τόνισε ότι το Tesla Bot θα είναι έτοιμο το 2022. "Φυσικά, προορίζεται να είναι φιλικό", δήλωσε ο Musk κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του Tesla Bot. «Και θα περιηγήται σε έναν κόσμο φτιαγμένο για ανθρώπους». Για χρόνια, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, μας προειδοποιούσε για τους κινδύνους των ρομπότ που λειτουργούσαν με τεχνητή νοημοσύνη.

Tesla Bot specs

Αρχικά Tesla Bot θα έχει ύψος 1.76, θα ζυγίζει 56 κιλά, θα έχει ταχύτητα έως 8 km/h, θα μπορεί να μεταφέρει εμπορεύματα βάρους έως 20 κιλών. Επίσης αντί για πρόσωπο θα έχει οθόνη και θα βασίζεται στο σύστημα Autopilot της Tesla.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Αν και προβλέπεται ότι τα συντρίμμια του κινεζικού πυραύλου θα καταλήξουν στον Ατλαντικό Ωκεανό, κοντά στην ιβηρική χερσόνησο, ...
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ