ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Apple: Αποκάλυψε το προϊόν του μέλλοντος

Τι κάνουν τα ακουστικά Vision Pro;

Money Review

Η Apple Inc. αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότητας, μετά από περισσότερα από επτά χρόνια ανάπτυξης, το οποίο τοποθετεί τον κολοσσό σε θέση από την οποία θα μπορούσε να μεταμορφώσει την πληροφορική.

Η συσκευή, που ονομάζεται Apple Vision Pro, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (5/6) στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Τα ακουστικά είναι το πιο πρόσφατο από τα «επόμενα μεγάλα πράγματα» της Apple — ένα πρωτοποριακό νέο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τον τεχνολογικό τιτάνα να διατηρήσει τις πωλήσεις του.

Σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη νέα κατηγορία της εταιρείας από τότε που κυκλοφόρησε το Apple Watch το 2015 και θα προσπαθήσει να επαναπροσδιορίσει τη βιομηχανία στο ίδιο πνεύμα με τα Mac, iPod, iPhone και iPad.

«Είναι το πρώτο προϊόν της Apple που κοιτάς μέσα από αυτό και όχι αυτό», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος Tim Cook κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. «Αυτό σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού».

Επιπλέον, τα ακουστικά είναι μια προσπάθεια αλλαγής του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τον κόσμο. Η Apple αναζητά εδώ και καιρό μια νέα πλατφόρμα για να την πάει πέρα από το iPhone και το iPad.

 Η φορητή συσκευή συνδυάζει τόσο την εικονική όσο και την επαυξημένη πραγματικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να απορροφήσει πλήρως τον χρήστη στο περιεχόμενο με οθόνες υψηλής ανάλυσης —ιδανικές για παρακολούθηση βίντεο— ή χρήση εφαρμογών πάνω από το οπτικό πεδίο του χρήστη, επιτρέποντας στα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις να εμφανίζονται χωρίς να είναι κουραστικά για αυτόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Money Review

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση