ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Facebook: Την παραίτηση του Ζάκερμπεργκ ζητά η Φράνσις Χόγκεν

Την πιο ισχυρή επίθεσή της στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ έκανε η πληροφοριοδότης Φράνσις Χόγκεν

Money Review

Την πιο ισχυρή επίθεσή της στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ έκανε η πληροφοριοδότης Φράνσις Χόγκεν, καλώντας τον ιδρυτή και CEO της Facebook να παραιτηθεί, λέγοντας ότι το καλύτερο για την επιχείρηση είναι ένας ηγέτης που εστιάζει στην ασφάλεια του χρήστη.

Η Meta, όπως μετονομάστηκε η μητρική εταιρεία του Facebook, δεν πρόκειται να αλλάξει όσο ο Ζάκερμπεργκ κρατά τα ηνία, είπε μιλώντας στο Web Summit στη Λισαβόνα.

Η Χόγκεν, η οποία δούλευε στο Facebook και είναι η πηγή από την οποία διέρρευσαν δεκάδες χιλιάδες εσωτερικά έγγραφα που δείχνουν τα προβλήματα ασφάλειας και παραπληροφόρησης στις πλατφόρμες της Meta, επέκρινε την «ασυνείδητη» απόφαση του Ζάκερμπεργκ να επενδύσει στο metaverse, αντί να εστιάζει στο πώς θα λύσει τα υπάρχοντα προβλήματα της εταιρείας.

Όταν την ρώτησαν εάν ο Ζάκερμπεργκ θα πρέπει να αποχωρήσει είπε: «Πιστεύω ότι το Facebook θα είναι ισχυρότερο με κάποιον που είναι πρόθυμος να εστιάσει στην ασφάλεια, επομένως, ναι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Money Review

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Δυόμισι εβδομάδες αφότου αγοράστηκε από τον Μασκ, το Twitter αγκομαχά και οι τεχνολογικοί συντάκτες διερωτώνται «εάν θα ...
 |  SOCIAL
Η αίσθηση του «κολλήματος» εξηγεί γιατί παραμένουμε χρήστες ενός κοινωνικού δικτύου που μας προκαλεί σύγχυση, αγωνία, θλίψη ...
 |  SOCIAL