ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απογοητευτικές οι πρώτες εισπράξεις του «No Time To Die»

Τι έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολών στο box office;

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Παρόλο που στην πρώτη προβολή πριν το σημαντικό Σαββατοκύριακο πρεμιέρας οι εισπράξεις ήταν ενθαρρυντικές, το ''No Time to Die'' δεν κατάφερε να συναντήσει τις προσδοκίες του στούντιο παραγωγής όσον αφορά στο αμερικανικό box office.

Έχοντας κάνει πρεμιέρα σε 4407 αίθουσες, η τελευταία ταινία του James Bond έφερε $56 εκατομμύρια παρόλο που υπολογιζόταν πως θα φτάσει κάπου ανάμεσα στα $60-70 εκατομμύρια. Παρόλο που δεν θεωρείται αποτυχία, οι προσδοκίες βασίστηκαν στη θετική ανταπόκριση του κοινού και των κριτικών και στο ότι πρόκειται για την τελευταία ταινία του Daniel Craig στο ρόλο του εμβληματικού 007.

Τα χαμηλά νούμερα ωστόσο μπορεί να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες. Οι ταινίες του James Bond απευθύνονται σε ηλικιακά μεγαλύτερο target group που ακόμα διστάζει να πάει στον κινηματογράφο. Η διάρκεια, επίσης, της ταινίας - στις 2 ώρες και 45 λεπτά - αναγκαστικά περιορίζει τις πολλές προβολές μέσα σε μία μέρα και, τέλος, η μεγάλη επιτυχία του ''Venom: Let There Be Carnage'' συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά το ''No Time To Die'' φαίνεται να βρίσκεται στο νούμερο 1 του box office, με το σίκουελ του ''Venom'' να ακολουθεί με $32 εκατομμύρια (αφού συγκέντρωσε ήδη $141 εκατομμύρια στη Βόρεια Αμερική και $181 εκατομμύρια παγκοσμίως).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ