ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:49
 

Η Catherine Deneuve πούλησε τα YSL φορέματά της για 1 εκατ. ευρώ

H 75χρονη Catherine, δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει για ποιον λόγο έβγαλε στο σφυρί τα ρούχα της

Newsroom K

Ενδιαφερόμενοι απ' όλο τον κόσμο βρέθηκαν το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου στον οίκο Christie's, για μια από τις σημαντικότερες δημοπρασίες μόδας μιας και η Catherine Deneuve αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί 130 δημιουργίες με την υπογραφή του διάσημου μόδιστρου και αγαπημένου της φίλου Yves Saint Laurent.

Η βραδιά σημείωσε τεράστια επιτυχία με το ποσό που συγκεντρώθηκε στο τέλος να αγγίζει τις 900.625 εκατομμύριο ευρώ, ενώ σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, πολλά από τα φορέματα βγήκαν πολλές φορές σε δημοπρασία, μέσα στις 5 ώρες που διήρκεσε η όλη διαδικασία, αφού το ποσό συνεχώς αυξανόταν. Οι συγκεκριμένες δημιουργίες μάλιστα είχαν παρουσιαστεί τις προηγούμενες μέρες σε έκθεση στα πλαίσια της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι με τους επισκέπτες να ξεπερνούν τις 4,500.

H 75χρονη Catherine, δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει για ποιον λόγο έβγαλε στο σφυρί τα ρούχα της, ούτε πού θα πάνε τα λεφτά που κέρδισε.

Ενδεικτικά να σημειωθεί ότι, το φόρεμα που φορούσε η Deneuve όταν συναντήθηκε με τον Alfred Hitchcock εκτιμήθηκε σε 3.000 έως 5.000 ευρώ, αλλά τελικά ο αγοτραστής ήθελε τόσο πολύ να το βάλει στην ντουλάπα του και έβαλε πολύ βαθιά το χερι στην τσέπη, καθώς έδωσε για να το αποκτήσει 42.500 ευρώ.

Τα περισσότερα λεφτά δόθηκαν για ένα σύνολο από σιφόν από τη συλλογή Saint Laurent 1977-1978. Εκτιμήθηκε σε 3.000 έως 5.000 ευρώ, αλλά πωλήθηκε 52.500 ευρώ.

Τέλος, το φόρεμα που η Deneuve φορούσε στην τελετή των Academy Awards 2000 πωλήθηκε για 21.250 ευρώ.

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση

X