ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

2 τρόποι για να καλύψετε τις άβαφες ρίζες σας

Τα τρικ για να μη φαίνεται η άβαφη ρίζα

Newsroom K

Εάν σας ταλαιπωρεί η άβαφη ρίζα των μαλλιών σας και εσείς δεν έχετε κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο ακόμη για οποιονδήποτε λόγο, τότε διαβάστε τα παρακάτω tips για να κάνετε την εμφάνισή τους πιο διακριτική, πριν τα βάψετε ξανά.

Volume up
Κάντε ένα χτένισμα με όγκο για να μην είναι οι ρίζες σας επίπεδες. Με αυτό το τρόπο, το χρώμα της ρίζας σας δεν θα είναι τόσο χτυπητό. Ένα χτένισμα με ανάλαφρες μπούκλες ή το κρεπάρισμα στις ρίζες θα σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


From side to side
Για να αποφύγετε τα βλέμματα στις έντονες ρίζες των μαλλιών σας, αλλάξτε χωρίστρα. Όταν έχετε την ίδια χωρίστρα για αρκετό καιρό, οι ρίζες τείνουν να γίνονται πιο επίπεδες, έτσι, θα σας πρότεινα να αποφύγετε τις πολύ αυστηρές ρίζες και να υιοθετήσετε ένα πιο effortlessly chic look. Αφήστε τα μαλλιά σας να πέσουν φυσικά από την μια πλευρά και στη συνέχεια φιξάρετε με λάκα για να δώσετε όγκο σε όλο το μαλλί σας.οσίευση στο Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@lejla_seelmani)

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

3 beauty resolutions για το 2021

3 beauty resolutions για το 2021

Παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε περισσότερο focus στον εαυτό μας, προσθέτοντας μερικά resolutions στη ρουτίνα ομορφιάς ...
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ