ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

3 τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Με το καλοκαίρι να είναι σχεδόν εδώ και οι περισσότερες γυναίκες να αγχώνονται στην σκέψη της παραλίας λόγω της κυτταρίτιδας, εδώ θα βρείτε κάποιες από τις καλύτερες τροφές που θα σας βοηθήσουν να την καταπολεμήσετε εάν είστε μια από αυτές.

Η ρύπανση του περιβάλλοντος, τα τεχνητά τρόφιμα, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα ζαχαρούχα ποτά είναι κάποια από τα πράγματα που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα, γι’ αυτό και η διατροφή είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να εφαρμόσετε.

Πορτοκάλια

Τα πορτοκάλια δεν έχουν απλώς γλυκιά γεύση είναι υπέροχα και για το σώμα σας. Εκτός από το ότι είναι γεμάτα με βιταμίνη C, τα πορτοκάλια περιέχουν μεθοξυλιωμένα βιοφλαβονοειδή, τα οποία βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και διορθώνουν τις ανισορροπίες των κυττάρων που μπορεί να οδηγήσουν σε κυτταρίτιδα.

Σπαράγγι

Πολλοί A-listers ορκίζονται ότι τρώνε σπαράγγια πριν εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί λόγω των φανταστικών αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων τους, οι οποίες μειώνουν το φούσκωμα ενώ παραμένουν χαμηλές σε θερμίδες. Είναι επίσης εξαιρετικό για την αποβολή των ενοχλητικών τοξινών που μπορεί να οδηγήσουν σε κυτταρίτιδα, καθώς διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.

Καρπούζι

Το καρπούζι παίρνει το όμορφο χρώμα του από ένα ιδιαίτερα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ονομάζεται λυκοπένιο. Αυτό όχι μόνο βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, επομένως βοηθά στην εξομάλυνση της κυτταρίτιδας με την πάροδο του χρόνου, αλλά μπορεί επίσης να προστατεύσει από καρδιακές παθήσεις…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ