ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 βασικοί κανόνες για εκκαθάριση των προϊόντων σας

Δείτε τί πρέπει να κρατήσετε και τί όχι

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Εάν σας αρέσει να δοκιμάζεται και να αγοράζεται συνεχώς νέα beauty products, με αποτέλεσμα στο τέλος να γεμίζετε όλα σας τα συρτάρια και τα ντουλάπια του μπάνιου σας με προϊόντα που στην τελική δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν ποτέ, και απλά παίρνουν χώρο, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Εδώ θα μοιραστούμε μαζί σας ορισμένα μυστικά, για να κάνετε το decluttering πιο εύκολο.

1. Αρχικά θα πρέπει να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης στα προϊόντα σας και τους μήνες ζωής του προϊόντος μετά το άνοιγμα. Εάν έχετε κάποιο product περισσότερο από δύο χρόνια, θα πρέπει να το πετάξετε, είτε είναι ανοιγμένο είτε όχι.

2. Εάν δε θυμάστε πότε αγοράσατε ένα προϊόν, τότε ελέγξτε την υφή και τη μυρωδιά του. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα περιποίησης του προσώπου, γιατί εάν αυτά έχουν λήξει, μυρίζουν περίεργα και γενικά δεν είναι οκ, μπορούν να προκαλέσουν αρκετά δερματικά προβλήματα.

3. Ελέγξτε τις σκιές ματιών σας. Εάν το χρώμα δεν απλώνεται εύκολα τότε πετάξτε τις αμέσως, καθώς είναι προϊόντα που απλώνουμε στα πιο ευαίσθητα μέρη του προσώπου μας. Αυτό ισχύει και για τα μολύβια και τις μάσκαρες.

4. Επίσης, εάν έχετε προϊόντα που δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν καθόλου και είναι σχετικά καινούργια, τότε απλά χαρίστε τα σε μία φίλη σας. Θα κάνετε χάρη στον εαυτό σας κάνοντας περισσότερο χώρο στο σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα θα χαροποιήσετε και ένα άτομο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση