ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παντρεύεστε; 4 bridal hair looks για να εμπνευστείτε

Εντυπωσιακά χτένισμα για νύφες

must.com.cy

Την ημέρα του γάμου της, η κάθε νύφη -ανεξάρτητα από το στυλ και την προσωπικότητά της- θέλει να λάμψει και να τραβήξει τα βλέμματα. Λαμβάνοντας υπόψη ωστόσο πως οι γάμοι που ακολουθούν είναι προγραμματισμένοι την άνοιξη και το καλοκαίρι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της υγρασία, δίκαια η κάθε νύφη to be αγχώνεται για το φριζάρισμα και το ενδεχόμενο με το πέρασμα της ώρας το μαλλί να χαλάσει. Και ενώ αυτά είναι δεδομένα, υπάρχουν μερικά τιπ που θα βοηθήσουν ώστε το χτένισμά σας να είναι υπέροχο μέχρι την λήξη της βραδιάς. 

Κάνοντας μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ο ήλιος είναι άκρως επικίνδυνος για τα μαλλιά, οπότε το να βάλετε κάτι για την προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία είναι μονόδρομος. Τα leave in conditioners με ελαφριά υφή και τα serums θα σας βοηθήσουν, αλλά χρειάζεται προσοχή ώστε να μην καταλήξετε με λαδωμένα μαλλιά. Εάν τώρα τα μαλλιά σας είναι ξηρά, επενδύστε σε έναν ορό λάμψης.

Δείτε στην συνέχεια 4 όμορφες ιδέες με νυφικά χτενίσματα.

Μπούκλες: Σε συνεννόηση με τον κομμωτή σας, επιλέξτε ένα είδος μπούκλας το οποίο είναι "ανθεκτικό" και λάβετε υπόψη, πως ακόμη και αν κάποιες «πέσουν», το χτένισμα θα εξακολουθεί να είναι ωραίο. 

Photo by @sofiamavrodonti

Updo καλοκαιρινό χτένισμα για νύφες: Η αλήθεια είναι πως όσο ωραία και αν είναι τα μαλλιά κάτω, το Updo είναι η πιο safe επιλογή, αφού όποιο μέγεθος και αν επιλέξετε, το δεδομένο είναι ένα: τα μαλλιά σας θα παραμείνουν στη θέση τους.

Photo by @aressanhairsalon on Instagram

Νυφικό χτένισμα με πλεξούδες: Για ένα παιχνιδιάρικο χτένισμα, επενδύστε σε πλεξούδες. Το εν λόγω χτένισμα, πέρα από ρομαντικό, είναι ανθεκτικό στις ψηλές θερμοκρασίες. 

Photo by @hairspray on Instagram

Βαγκ χτένισμα: Τα κυματιστά μαλλιά βαγκ, πέρα από το ότι είναι άκρως κομψά και στυλάτα, μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Λόγω όμως τις υγρασίας, θα ήταν καλό να επιλέξετε ένα κότσο ή κάπιο πλάγιο πιάσιμο, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς για να διατηρηθούν περισσότερο, καλό είναι να προσθέσετε και κάποια εξτένσιον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση