ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το μυστικό για ένα καλύτερο δέρμα

Τι πρέπει να εφαρμόσετε στην ρουτίνα σας

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Αν αναζητάτε έναν τρόπο για να δώσετε φρεσκάδα και υγεία στο δέρμα σας με μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο, εδώ θα βρείτε την πιο ανατρεπτική και έξυπνη λύση. Καθώς το φθινόπωρο φέρνει έναν νέο κύκλο για όλα, το ίδιο συμβαίνει και με τις συνήθειες φροντίδας του δέρματός μας. Επιδιώκουμε να τις αναβαθμίσουμε και να ανακαλύψουμε έξυπνες τεχνικές για να χαρίσουμε στο δέρμα μας την ανανέωση που χρειάζεται για την νέα εποχή.

Μπορεί να έχετε ακούσει πώς ο πάγος αποτελεί το μυστικό για την αναζωογόνηση του δέρματος, και αυτό δεν είναι μόνο μια φήμη, αλλά το επιβεβαιώνουν και κορυφαίοι ειδικοί στη φροντίδα του δέρματος, καθώς και makeup artists που τον χρησιμοποιούν σαν το απόλυτο «όπλο» τους.

Ανεξαρτήτως της κατάστασης του προσώπου σας, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το να βάζετε παγάκια σε συνδυασμό με πράσινο τσάι, καφεΐνη ή γάλα μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, την σμίλευση των πόρων και τη χαρακτηριστική αφήνοντας το δέρμα σας καθαρό και φωτεινό.

Ο διάσημος ειδικός στη φροντίδα του δέρματος, Ole Henriksen, ενσωματώνει τα παγάκια στις θεραπείες του, αναφέροντας πώς αυτά «ενισχύουν δραματικά την κυκλοφορία στο δέρμα και προσφέρουν την υγιή λάμψη που επιθυμούμε». Για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα, μπορείτε να παρασκευάσετε πάγο από τσάι με σπόρους τριανταφυλλιάς, πλούσιο σε βιταμίνη C, και πράσινο τσάι γεμάτο αντιοξειδωτικά. Για την εφαρμογή, ο ίδιος προτείνει να τυλίξετε ένα παγάκι σε ένα λεπτό βαμβακερό μαντήλι και να το χρησιμοποιήσετε για μασάζ στο δέρμα σας.

Το αρχαίο κόλπο ομορφιάς με τον πάγο μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση κρέμων, ορού και όλων των προϊόντων φροντίδας του δέρματος. «Εάν εφαρμόσετε έναν ορό στο δέρμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήσετε πάγο, τα τριχοειδή αγγεία περιορίζονται, δημιουργώντας ένα εφέ έλξης που επιτρέπει στα συστατικά να διεισδύσουν βαθύτερα», εξηγεί ο ειδικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση