ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χρησιμοποιούμε το ίδιο προϊόν περιποίησης με την Rosie Huntington

Η φόρμουλα του προϊόντος είναι vegan και cruelty-free

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Rosie Huntington Whiteley, εκτός από ένα όμορφο μοντέλο, είναι και Youtuber έχοντας το δικό της κανάλι όπου μοιράζεται όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Η ίδια όπως έχει αποκαλύψει, λατρεύει το skincare και μάλιστα περιποιείται πολύ προσεκτικά το δέρμα της. Της αρέσει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς και δείχνει εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης.

Σε ένα από αυτά, αναφέρθηκε στα σημάδια ακμής και πώς τα αντιμετωπίζει χρησιμοποιώντας την Drying Lotion του brand Mario Badescu.
«Αξίζει πραγματικά τον τίτλο του θρύλου, την εφαρμόζω τοπικά στα σπυράκια πριν πέσω για ύπνο και όταν ξυπνήσω δεν έχει μείνει τίποτα παρά μόνο ένα πολύ μικρό κόκκινο σημάδι».

Η Mario Badescu Drying Lotion είναι το Νο1 βραβευμένο προϊόν κατά της ακμής και είναι ιδανικό -για τοπική χρήση- από calamine και σαλικυλικό οξύ που βοηθά στην εξάλειψη της ακμής κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μια επάλειψη από τη λοσιόν, ξηραίνει και θεραπεύει τα σπυράκια γρήγορα γι αυτό και δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ.

Η φόρμουλα του προϊόντος είναι vegan και cruelty-free.

Πώς να την χρησιμοποιήσετε

Αφήστε την λοσιόν χωρίς να την ανακινήσετε στο μπουκάλι της. Πάρτε μια καθαρή μπατονέτα ακουμπήστε την στο ροζ μείγμα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευασίας και ακουμπήστε την πάνω στα σπυράκια σας. Αφήστε την να στεγνώσει όλο το βράδυ και το πρωί ξεπλύνετε με νερό και είναι σημαντικό να μην την χρησιμοποιήσετε στην περιοχή των ματιών και των χειλιών.
Το μπουκάλι δεν πρέπει να ανακινηθεί πριν τη χρήση ενώ αν αυτό γίνει, θα πρέπει να το αφήσετε στην άκρη και να περιμένετε μερικά λέπτα μέχρι να διαχωριστούν ξανά τα δύο υγρά το ροζ και το διάφανο πριν τη χρήση.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση