ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αίσιο τέλος στον «πόλεμο στα τεριέ» για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Τα «παράνομα» σκυλάκια του ζεύγους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σε Αυστραλία και ΗΠΑ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, ομολόγησε σε δικαστήριο της Αυστραλίας την ενοχή της για τη χρησιμοποίηση πλαστών εγγράφων μετανάστευσης των σκυλιών της. Η σχετική υπόθεση μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας σε Αυστραλία και ΗΠΑ τον τελευταίο καιρό, στρέφοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο γνωστό ζευγάρι.

Ντεπ και Χερντ έφτασαν στο δικαστήριο της Αυστραλίας και απαθανατίστηκαν από τα φλας μεγάλου αριθμού φωτογράφων και δημοσιογράφων που τους περίμενε εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δημοσιευτεί και βίντεο, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «αρκετά περίεργο», μέσω του οποίου το ζευγάρι απολογείται, εκφράζοντας, ταυτόχρονα, τον θαυμασμό του προς τον λαό της Αυστραλίας και την υπακοή που δείχνει προς τους νόμους.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία φέρει το όνομα «πόλεμος κατά των τεριέ» χρονολογείται από τον περασμένο Μάιο και ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες εναντίον του από τον Αυστραλό υπουργό Γεωργίας ότι μετέφερε με το ιδιωτικό του τζετ λαθραία τα δύο σκυλάκια τεριέ στην Αυστραλία, ενόσω γύριζε τη νέα ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής.

Ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας προέβη σε αυτή την κίνηση ακολουθώντας τους αυστηρούς κανονισμούς καραντίνας για την πρόληψη ασθενειών. Ως εκ τούτου, για να μεταφέρει κάποιος τα κατοικίδια του στην Αυστραλία χρειάζεται να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας και καραντίνας. Η κίνηση αυτή πρέπει να γίνει τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από την άφιξή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι οι πρώτες σχετικές κατηγορίες εναντίον της ηθοποιού, μιας και είχε δεχθεί και κατά το παρελθόν άλλες δύο σοβαρές κατηγορίες για τον ίδιο λόγο, οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από το δικαστήριο εξαιτίας του εντίμου βίου της. Από την άλλη, η προβλεπόμενη ποινή, σε περίπτωση που η Χερντ είχε καταδικαστεί, θα ήταν φυλάκιση μέχρι και δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου της Αυστραλίας, το ζευγάρι είχε 72 ώρες για να στείλει πίσω στην Αμερική τα τεριέ και εάν κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε υπάρχουν απειλές περί θανάτωσης των σκυλιών. Η υπόθεση έληξε αισίως, μιας και τα σκυλιά επέστρεψαν στις ΗΠΑ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ