ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρατεύεται για την διεθνή εικόνα Ερντογάν

Η ηθοποιός αναζωοπύρωσε τις φήμες ασπασμού με την επίσκεψη της στον Πρόεδρο Τουρκίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στροφή στο Ισλάμ λέγεται πως έχει κάνει και η Λίντσει Λόχαν με την επίσκεψη της στην προεδρική κατοικία του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η ηθοποιός εντοπίστηκε στην Κωνσταντινούπολη να κυκλοφορεί στους δρόμους φορώντας μαντήλα, μία εβδομάδα αφότου διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram και στη θέση τους άφησε ένα μήνυμα για την ειρήνη γραμμένο στα Αραβικά.

Με βάση τις αλλαγές στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και την νέα εμφάνιση της 30χρονής, οι Μουσουλμάνοι δηλώνουν σίγουροι πως έχουν νέο μέλος στη θρησκεία τους και έχουν ήδη εκφράσει την ικανοποίησή τους.

Η ίδια εθεάθη το 2015 να κρατά στα χέρια το Κοράνι, με την ίδια να δηλώνει αργότερα πως ήταν απλά ένα δώρο από έναν φίλο, σε μια εποχή που είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Η ηθοποιός ανατράφηκε ως Χριστιανή καθολική αλλά από παλιά δείχνει ενδιαφέρον για διάφορες θρησκείες. Στον απόγειο της δόξας της, στα χρόνια της εφηβείας, στράφηκε προς την Καμπάλα ενώ το 2012 ασπάστηκε στον βουδισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της κύκλο, η Λόχαν διανύει μια περίοδο ανανέωσης.

Μια «κοινή» θρησκεία γνωστών διασήμων

Δεν είναι λίγοι οι ξένοι διάσημοι που είτε γεννήθηκαν μουσουλμάνοι ή ασπάστηκαν στην πορεία το Ισλάμ, άλλοι σε μια αναζήτηση του εαυτού τους κι άλλοι καθαρά για λόγους επικοινωνιακούς. Πολλοί μάλιστα έχουν πολλάκις κατηγορηθεί από τους ομόθρησκούς τους για διπροσωπία κι ασέβεια μιας και όπως θεωρούν δεν μπορούν να είναι από τη μια προσηλωμένοι στη θρησκεία κι από την άλλη να ζουν κατά το Δυτικό πρότυπο ζωής.

Μοντέλα, τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές που ο τρόπος ζωής τους δεν ταιριάζει με το Κοράνι, δηλώνουν ανοιχτά μουσουλμάνοι.

Αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για το θέμα, λέγεται πως η Τζάνετ Τζάκσον ασπάστηκε το Ισλάμ μετά το γάμο της με τον Γουίσαν Αλ Μάνα το 2012.

Ο Μάικ Τάισον έχει προσφέρει αρκετά πρωτοσέλιδα στον Τύπο με την πολυτάραχη ζωή του. Αυτό που οι περισσότεροι δε γνωρίζουν είναι πως το κακό παιδί του μποξ, που ξερίζωσε με τα δόντια του μέχρι και το αυτί του αντιπάλου του, πυγμάχου, Έβαντερ Χόλιφιλν και φυλακίστηκε με κατηγορίες βιασμού μιας 18χρονης, μέσα στη φυαλή ασπάστηκε το Ισλάμ. Έχει ταξιδέψει μάλιστα μέχρι τη Μέκκα – ιερό τόπο των μουσουλμάνων και παντρεύτηκε κότη Μουσουσλμάνου
κληρικού.

Επίσης, η Ιμάν, η Σομαλή σύζυγος του εκκλιπόντος Ντέιβιντ Μπόουι, ανατράφηκε ως μουσουλμάνα. Αν κι όπως λέει ποτέ δεν υπήρξε φανατική, παραμένει προσηλωμένη στο Ισλάμ και μετά το γάμο της με τον Ντέιβιντ. Τ

Η Έλεν Μπέρστιν, η ηθοποιός που γνωρίσαμε στον Εξορκιστή του Γουίλιαμ Φρίντκιν, μπορεί να μεγάλωσε με τα Χριστιανικά ήθη ως Καθολική, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να ανακαλύπτει νέες θρησκείες ενώ ασπάστηκε το Ισλάμ. Το νέο της μουσουλμανικό όνομα είναι Χαντιγια.

Τέλος, ο Γουίλ Σμιθ μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια Βαπτιστών. Φήμες των θέλουν να είχε αρχικά ασπαστεί τη Σαηεντολογία, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε ενώ τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για το Ισλάμ και δωρεές στη μουσουλμανική κοινότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ