ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτές είναι οι παράλογες απαιτήσεις του Πρίγκιπα Κάρολου

Όσα αποκάλυψε βασιλική πηγή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί κατά καιρούς να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα σκάνδαλα που αφορούν την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, όμως είναι φανερό πως και οι ίδιοι δεν κάνουν και ιδιαίτερο κόπο για να σταματήσουν να τα πυροδοτούν. Έτσι και η νέα είδηση για τις παραξενιές του πρίγκιπα Κάρολου.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και τις μοναρχίας όπως όλοι ξέρουμε γεννήθηκε σε μια ζωή γεμάτη ανέσεις, και σύμφωνα με τον προσωπικό butler της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, ο πρίγκιπας της Ουαλίας «Τα θέλει όλα στο χέρι, γι’ αυτό και τον αποκαλούν χαϊδεμένο πρίγκιπα».

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο ίδιος ο Burrell στο ντοκιμαντέρ «Serving The Royals: Inside the Firm» του Amazon Prime αναφερόμενος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Κάρολου. Για παράδειγμα θέλει οι πιτζάμες του να σιδερώνονται κάθε μέρα όπως και τα κορδόνια των παπουτσιών του, ενώ ακόμα έχει την απαίτηση η τάπα της μπανιέρας να είναι σε συγκεκριμένη θέση. Αναφορικά με τη θερμοκρασία του νερού, έχει δώσει ρητές εντολές ώστε να είναι πάντα χλιαρό. Το πιο εξωφρενικό από όλα φυσικά αποτελεί το ότι καθημερινά ζητάει από τους υπηρέτες του να «πατούν» την οδοντόκρεμά του και συγκεκριμένα ακριβώς μία ίντσα.

Ο ίδιος μάλιστα θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο οποίο ο Κάρολος τον είχε καλέσει από την βιβλιοθήκη ζητώντας του να έρθει να του μαζέψει ένα γράμμα της Βασίλισσας από το καλάθι των αχρήστων, που είχε πέσει κατά λάθος.

Συμπληρωματικά για όλα αυτά μίλησε και ο βασιλικός ανταποκριτής Clive Goodman, δηλώνοντας πως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν σηκώνει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι παρά βασίζεται στη γενναιόδωρη βοήθεια των υπηρετών του.

Να πούμε πως στο παρελθόν παρόμοιες απαιτήσεις έχουν ακουστεί και για τη σύζυγό του, Camilla, κάτι που αναπόφευκτα μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο ένας μάλλον είναι πλασμένος για τον άλλο.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση