ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Warner Bros απέσυρε την ταινία «Batgirl»

Από όλες τις πλατφόρμες

must.com.cy

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Η ταινία «Batgirl» δεν φαίνεται να έλαβε το πράσινο φως για να μπορέσει να φτάσει να καθηλώσει το κοινό καθώς η πασίγνωστη εταιρεία παραγωγής Warner Bros την απέσυρε και μάλιστα από όλες τις πλατφόρμες και δεν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία στο Variety.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Leslie Grace ως Barbara Gordon ή αλλιώς η Batgirl και τη σκηνοθετούν οι Adil El Arbi και ο Bilall Fallah κι ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί για το 2021 τελικά το νέο εταιρικό καθεστώς της Warner Bros Discovery αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία και αποφάσισε να δώσει βάση σε μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες.

Παράλληλα, μια άλλη ταινία που μπήκε στην άκρη είναι και το «Scoob!: Holiday Haunt» που αποτελεί μια συνέχεια της ταινίας του 2020 «Scoob».

Πάντως οι άμεσα εμπλεκόμενοι λένε πως η ποιότητα των ταινιών δεν έχουν να κάνουν με την απόφαση της εταιρείας να τις αποσύρουν, ιδίως το «Batgirl». Είχε προγραμματιστεί να μεταδιδόταν στο HBO Max και να βγει και στους κινηματογράφους. Είναι από τις λίγες φορές που η εταιρεία έκανε ένα τέτοιο βήμα με ταινίες τους γιατί ποτέ δεν βάζουν τις παραγωγές στην άκρη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NME (@nmemagazine)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση