ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Η πριγκίπισσα Charlotte θα ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο

H μόλις 4 ετών κορούλα των royals φαίνεται να έχει βρει από νεαρή ηλικία το τι της αρέσει να ασχολείται

Newsroom K

Η μικρή πριγκίπισσα Charlotte Elizabeth Diana είναι η πανέμορφη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate - το δεύτερο παιδί στη σειρά.

H μόλις 4 ετών κορούλα των royals φαίνεται να έχει βρει από νεαρή ηλικία το τι της αρέσει να ασχολείται στον ελεύθερο της χρόνο και αυτό είναι το «Musical Theatre». Με αφορμή αυτό, η μητέρα της, Kate δήλωσε πως και τα υπόλοιπα παιδιά της αγαπούν ιδιαίτερα αυτόν τον χώρο αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν ζητήσει από τους γονείς τους, να παρευρεθούν σε αρκετές μουσικές παραστάσεις.

H Κate επίσης δήλωσε σε αγγλικό εβδομαδιαίο περιοδικό, πως τις περισσότερες φορές απορρίπτει τέτοιου είδους αιτήματα, λόγω του ότι την επόμενη μέρα τα παιδιά έχουν σχολείο και η παράσταση τελειώνει αργά. Στη συνέχεια ανάφερε πως «τα παιδιά μας αγαπούν να παίζουν μεταξύ τους μικρές παραστάσεις στο σπίτι ειδικά η Charlotte. Ωστόσο ο μικρός πρίγκιπας George και Louis έχουν περισσότερο ενδιαφέρον στα ακροβατικά».

Αν κρίνουμε με αυτά τα δεδομένα και τις πιο πάνω δηλώσεις της Kate ίσως ένα αν όχι και τα τρία παιδιά πιθανό είναι να ακολουθήσουν μια καλλιτεχνική πορεία.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X