ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Naomi Campbell: «Δεν υιοθετήθηκε, είναι το βιολογικό μου παιδί»

Όλα όσα αποκάλυψε με μόνο ένα Instagram post

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Στην προσωπική της ανάρτηση στο Instagram, η Naomi Campbell ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στον Lenny Kravitz για τα γενέθλιά του και φαίνεται ότι αποκάλυψε πως είναι ο νονός της κόρης της. Η ανάρτηση περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες: μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει τη Naomi Campbell και τον Lenny Kravitz μαζί, καθώς και μία δεύτερη φωτογραφία όπου ανάμεσά τους είναι η δίχρονη κόρη της Naomi Campbell. Με αυτή την ανάρτηση, η Naomi Campbell φαίνεται να επιβεβαιώνει τη στενή σχέση της με τον Kravitz και να ανακοινώνει τον ρόλο του ως νονού για το παιδί της.

Το διάσημο μοντέλο έγραψε κάτω από την ανάρτηση του, “Χρόνια Πολλά αγαπημένε μου. Σ’ αγαπάμε αδερφέ/νονέ, είσαι ο απόλυτος ροκ σταρ. Ευλογίες για την ξεχωριστή σου μέρα”

Η Naomi Campbell προκάλεσε έκπληξη σε όλους όταν ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα το 2021, αποκτώντας ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας. Σε μια συνέντευξη στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Vogue", η Naomi Campbell αποκάλυψε ότι, "Δεν υιοθετήθηκε, είναι το βιολογικό μου παιδί". Ένα χρόνο αργότερα, η ταυτότητα του πατέρα της κόρης της καθώς και το όνομα του παραμένουν άγνωστα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε την ανάρτηση της εδώ: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση