ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Tyler Blackburn αποκαλύπτει ότι πάλεψε «με έντονα προβλήματα ψυχικής υγείας»

Ο ηθοποιός του «Pretty Little Liars» μιλάει για την ψυχική του υγεία

must.com.cy

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από την τρίτη σεζόν και μέρος της τέταρτης σεζόν της σειράς «Roswell, New Mexico» του τηλεοπτικού δικτύου CW μέσω Twitter λέγοντας ότι τα «έντονα προβλήματα ψυχικής υγείας» ευθύνονται πρωτίστως για την απουσία του αυτή.

«Ο Άλεξ είναι ζωντανός! Ευχαριστώ τον ιππότη μου με τη λαμπερή πανοπλία @MichaelVlamis και την ασύγκριτη @heatherhemmens για την τρελή δημιουργικότητα, τον επαγγελματισμό και την υπομονή της», έγραψε ο Μπλάκμπερν στην ανάρτησή του. «Επίσης, ευχαριστώ το @RoswellNMRoom και όλο το συνεργείο του @CWRoswellNM που με βοήθησαν αυτή τη σεζόν...».

Και συνέχισε: «...Αντιμετώπιζα έντονα προβλήματα υγείας που οδηγούν, κατά καιρούς, σε έντονα προβλήματα ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της σεζόν 3 και 4. Έπρεπε να μην συμμετάσχω στα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν και κάθε άτομο στο καστ και το συνεργείο, καθώς όλοι στη @warnerbros και στο @TheCW έδειξαν τόση κατανόηση».

Ο Tyler Blackburn κατέληξε: «Είμαι για πάντα ευγνώμων στους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτή τη σειρά».

Τον Μάιο, ο ηθοποιός είχε πει ότι πάλεψε με τη σωματική του υγεία γράφοντας στο Instagram: «Ο φίλος μου, μού είπε τις προάλλες ότι πρέπει να αποδεχτείς το σώμα σου σε οποιαδήποτε μορφή και δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο παλεύω με αυτό». «Ο όγκος της αυτο-κακοποίησης στην οποία υποβάλλομαι είναι τοξικός. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη και μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη τους τελευταίους 8 μήνες και δεν μπορούσα να ασκηθώ καθόλου, ενώ τώρα αρχίζω να μπορώ να ασκούμε για να έχω την εμφάνιση που θέλω, πρέπει να ξεκινήσω δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό μου και δείχνοντάς του ευγνωμοσύνη για την ανθεκτικότητα που έχει το σώμα μου. Υπάρχει ομορφιά σε όλα, απλά πρέπει να την αναγνωρίσουμε».

Το 2019, ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την αμφιφυλοφιλία του σε μια συνέντευξη στο The Advocate.

Ενώ πάντα είχε μια «υποβόσκουσα περιέργεια» για τους άντρες, ο Blackburn είπε ότι τα στερεότυπα για την αμφιφυλοφιλία τον εμπόδιζαν να αγκαλιάσει τον πραγματικό του εαυτό.

«Έχω ταυτιστεί ως αμφιφυλόφιλος από έφηβος», είπε ο Blackburn, ο οποίος υποδύεται έναν γκέι βετεράνο πολέμου και ακρωτηριασμένο στο Ρόσγουελ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση