ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι αποκαλύψεις της Μπριζίτ Μακρόν για τη Μελάνια Τραμπ

«Δεν μπορεί να πάρει καμία πρωτοβουλία η Μελάνια» δήλωσε στη Le Monde

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Η Μπριζίτ Μακρόν με την επιστροφή της στη Γαλλία, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο, κάποιες από τις στιγμές που πέρασε με την Μελάνια Τραμπ κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, μιλώντας στη Le Monde, αποκάλεσε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «πραγματικά ευχάριστη», αλλά συμπλήρωσε ότι «δεν μπορεί να πάρει καμία πρωτοβουλία».

«Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί καν να ανοίξει ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από μένα. Εγώ βγαίνω καθημερινά στο Παρίσι» σημείωσε.

Πάντως η κ. Μακρόν είπε ακόμα ότι η Μελάνια, η οποία φέρεται να μιλάει άπταιστα πέντε γλώσσες, είναι «ευγενής, γοητευτική, ευφυής και πολύ ανοιχτή» και αναγνωρίζει ότι η δημόσια ζωή είναι δύσκολη.

Μάλιστα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, σχολιάζοντας τα βίντεο που θέλουν την Μελάνια να αποφεύγει τα «αγγίγματα" του Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι όλα ερμηνεύονται υπερβολικά.

Υποστήριξε παράλληλα ότι η Μελάνια Τραμπ έχει ισχυρή προσωπικότητα, αλλά δουλεύει σκληρά για να το κρύψει, γελάει πολύ εύκολα, αλλά μπορεί να κάνει λιγότερα από ό,τι η ίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση