ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι «παραδόσεις» που έσπασε η Melania Trump

Έγινε επίσημο μέλος του Λευκού Οίκου όταν ο σύζυγός της Donald Trump ανέλαβε το γραφείο του to 2017

Newsroom K

Ως η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, η Melania Trump είναι η πρώτη κυρία όμως σε αντίθεση με τις προηγούμενες έσπασε ήδη πολλές παραδόσεις μέσα στον Λευκό Οίκο.

Έγινε επίσημο μέλος του Λευκού Οίκου όταν ο σύζυγός της Donald Trump ανέλαβε το γραφείο του to 2017. Αν και έχει ήδη κάνει πολλές δουλειές στην Ανατολική Πτέρυγα, λέγεται ότι έχει «σπάσει» ορισμένες από τις δημοφιλείς παραδόσεις.

Αν και η θέση της δεν έχει «επίσημους κανόνες» παρόλα αυτά κάποιες παραδόσεις έχουν διαμορφωθεί με την πάροδο του χρόνου από προηγούμενες πρώτες κυρίες.

Σύμφωνα με το Express UK η Melania κάνει την δουλειά αυτή δική της. Παρά το ότι ακολουθεί τα επίσημα καθήκοντά της να είναι μια κοινωνική και πολιτική προσωπικότητά, φέρεται να έκανε τα πράγματα διαφορετικά.

Δεν μετακόμισε αμέσως στον Λευκό Οίκο
Η οικογένεια αναμένετε πάντα να φτάσει στον Λευκό Οίκο την ημέρα εγκαινίων (inauguration day). Παρόλα αυτά στην περίπτωση της οικογένεια Trump τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού η Melania μαζί με τον γιό της Barron δεν μετακόμισαν αμέσως με τον Donald Trump.

Λέγεται ότι της πήρε πάνω από 5 μήνες πριν να αφήσει το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη. Αν και δεν ξεκαθάρισε ποτέ τους λόγους πολλοί λένε ότι έμεινε περισσότερο για τις σπουδές του Barron.

Παρέλειψε να φιλοξενήσει το πρώτο κρατικό δείπνο
Ως πρώτη κυρία, ήταν καθήκον της να φιλοξενεί το ετήσιο κρατικό δείπνο στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε εκεί το 2017.

Οι αναφορές σημείωσαν ότι ο Trump έγινε ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που «τερμάτισε τον πρώτο του χρόνο» στο γραφείο χωρίς να φιλοξενήσει κρατικό δείπνο. Αν και δεν δόθηκαν λόγοι ενώπιον του κοινού, αρκετοί έριξαν την ευθύνη στη Melania.

Δεν ήταν παρούσα όταν η γυναίκα του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας περιόδευσε στην Washington, D.C
Σε παρόμοιο άρθρο που δημοσίευσε το Cheat Sheet αναφέρθηκε ότι η πρώτη κυρά συνήθως συνοδεύει τους ομολόγους της ή τους συζύγους ξένων ηγετών κατά την επίσκεψή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως, το 2017, η Melania φέρεται να μην ήταν παρούσα με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Akie Abe, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Washington D.C.

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία της, ο Λευκός Οίκος κοινοποίησε ότι ενώ η πρώτη κυρία «ανυπομονούσε» να συνοδεύσει την Akie Abe, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του ηγέτη είχε «προηγούμενες δεσμεύσεις» για το ταξίδι της στην πολιτεία.

Στο τέλος, ωστόσο, αρκετές δημοσιεύσεις τόνισαν ότι η Melania ακολουθεί πολλές παραδόσεις παρά την παράλειψη ορισμένων από αυτές.

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση