ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πoινή φυλάκιση από 3 έως 10 ετών στον Μπιλ Κόσμπι

Είναι ο πρώτος διάσημος που καταδικάζεται σε φυλάκιση στην εποχή του κινήματος #MeToo.

Newsroom K

Σε φυλάκιση τριών έως δέκα ετών καταδικάστηκε ο 81χρονος ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης γυναίκας.

Είναι ο πρώτος διάσημος που καταδικάζεται σε φυλάκιση στην εποχή του κινήματος #MeToo.

Συνολικά πάνω από 60 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον 81χρονο κωμικό για σεξουαλική παρενόχληση, όμως είναι μόνο μια περίπτωση -αυτή που οδήγησε στην ποινική του καταδίκη- η οποία αναμένεται να του στερήσει την ελευθερία του.

Ο Κόσμπι κρίθηκε ένοχος πως νάρκωσε με φάρμακα και ύστερα παρενόχλησε σεξουαλικά την Αντρέα Κονσταντ, το 2004 στη Φιλαδέλφεια.

Τον Ιανουάριο του 2004, ο Μπιλ Κόσμπι είχε προτείνει στην Άντρεα Κόνσταντ, να πιει ένα ποτήρι κρασί μαζί με τρία χάπια, που όπως της είπε «θα τη βοηθούσαν να χαλαρώσει».

Αφού περίμενε το απαραίτητο χρονικό διάστημα, μόλις άρχισε η επίδραση των χαπιών ο Κόσμπι βίασε τη γυναίκα χωρίς εκείνη να είναι σε θέση να αντισταθεί.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Κόσμπι είναι υπεύθυνος για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Κόσταντ και συγκεκριμένα για «διείσδυση χωρίς συναίνεση», «διείσδυση μετά από χορήγηση χαπιών» και «διείσδυση ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη».

Πηγή: Must.com.cy 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X