ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η τρομακτική εμπειρία του Jim Carrey

Τι είπε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου του

Newsroom K

Έχουμε, κατά καιρούς, ακούσει διάφορες θεωρίες για το τι συμβαίνει τα τελευταία λεπτά της ζωής κάποιου. Ωστόσο ο Jim Carrey έχει μοιραστεί κάτι παραπάνω από μια θεωρία, αφού έζησε κάτι ανάλογο το 2018.

Όσο, λοιπόν, βρισκόταν στη Χαβάη το 2018, μεταδόθηκε από λάθος μια προειδοποίηση πως αναμένεται βαλλιστική επίθεση και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε πως δεν πρόκειται για άσκηση ετοιμότητας. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ενώ στην αρχή προσπάθησε να αποδράσει αντιλήφθηκε πως δεν θα ήθελε να πεθάνει μέσα στο αυτοκίνητο.

Kαλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Fallon, στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου του, ''Memoirs and Misinformation'', ο Carrey είπε:

''Σ' εκείνη τη φάση σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω στα τελευταία λεπτά ζωής μου. Αποφάσισα να θυμηθώ όλες τις ευλογίες που είχα ζήσει, και ειλικρινά μιλώντας δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι όλα τα καλά που μου συνέβησαν. Ήταν υπέροχο. Έφτασα σε ένα σημείο γαλήνης, και με δύο λεπτά να παραμένουν έμαθα πως δεν θα γινόταν κάτι στην πραγματικότητα. Το μόνο που σχεδίαζα να κάνω είναι να κλείσω τα μάτια και να είμαι ευγνώμων γιατί είχα μια καλή πορεία''.

Στη συνέχεια οι Αρχές ειδοποίησαν πως υπήρξε μια λάθος επικοινωνία με την Ομάδα Διαχείρησης Κρίσεως της Χαβάης, και ένας εργαζόμενος απολύθηκε μετά απ' αυτό.

Δείτε το απόσπασμα.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X