ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι γνωρίζεις για την τραγική ζωή του Mark Ruffalo;

Τα δύσκολα χρόνια, οι τραυματικές εμπειρίες και η δεύτερη ευκαιρία στο Hollywood

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πλέον είναι γνωστός σε κάθε άκρη του κόσμου ως Hulk, οι συνεντεύξεις του είναι απολαυστικές, γεμάτες χιούμορ και έχει αποδείξει πως τον απασχολούν θέματα για τον κόσμο και το περιβάλλον με διάφορες παραγωγές του.

Στην πραγματικότητα όμως, ο Mark Ruffalo δεν είχε μια ζωή γεμάτη χαρές και επιτυχίες. Από μικρή ηλικία αντιμετώπιζε την κατάθλιψη και, στα τελευταία χρόνια του λυκείου, παρόλο που ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική δεν το έλεγε σε κανέναν. Αντιθέτως έμενε πάντα εκτός από τις παρέες και περνούσε τον χρόνο του καπνίζοντας. Η γνωριμία του και η φιλία του με τον Michael ήταν καθοριστική αφού και αυτός ήταν στην ίδια κατάσταση. Όταν ο Michael έβαλε τέλος στη ζωή του το 1994, ο Ruffalo αντιλήφθηκε πως ο θάνατος δεν είναι η απάντηση.

Η καριέρα του εξελισσόταν με ρόλους δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς όπως ο Robert Redford και ο James Gandolfini, και η προσωπική του ήταν επίσης σε καλό δρόμο. Όσο όμως η σύζυγός του ήταν έγκυος το πρώτο τους παιδί, ένα όνειρο τον οδήγησε στον γιατρό για εξετάσεις, που έδειξαν πως είχε όγκο στο αυτί. Ο όγκος ήταν καλοήθης και επέλεξε να μην το πει σε κανένα μέχρι να γεννηθεί το παιδί του. Μετά υποβλήθηκε σε επέμβαση, μετά από την οποία έχασε την ακοή του από το ένα αυτί και παρέλυσε το αριστερό μέρος του προσώπου του. Αποφάσισε να μην τα παρατήσει και με εντατικές φυσικοθεραπείες, σε 6 μήνες, κατάφερε να αποκτήσει ξανά έλεγχο ολόκληρου του προσώπου του.

Το 2008 και ενώ τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλύτερα για τον ηθοποιό, ο αδερφός του, Scott, χάνει τη ζωή του από μια σφαίρα στο κεφάλι. Τότε αποφάσισε να αποσυθρεί από το Hollywood, μετακομίζοντας την οικογένεια του στην Νέα Υόρκη. Άρχισε, ωστόσο να δουλεύει ως σκηνοθέτης μέχρι που το 2010 αποδέχτηκε τον ρόλο του Paul στην ταινία ''The Kids Are All Right'', πλάι στην Julianne Moore, την Annette Bening. Αυτή ήταν η αρχή για μια δεύτερη ευκαιρία αφού δύο χρόνια αργότερα ήρθε ο ρόλος του Hulk στην πρώτη ταινία των ''Avengers''.

Από τότε χρησιμοποιεί την δημοσιότητα για καλό, συμμετέχοντας ενεργά σε πρότζεκτ για την προστασία του περιβάλλοντος. Μάλιστα, η θερμή προώθηση της ταινίας ''Gasland'' (που εξηγουσε το αρνητικό αντίκτυπο της υδραυλικής ρωγμάτωσης) τον έβαλε στη λίστα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας με τους τρομοκράτες των ΗΠΑ, κάτι που ο ίδιος βρίσκει υπερβολικά αστείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση