ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Το Παλάτι αποκάλυψε άθελά του το όνομα του μωρού της Meghan και του Harry

Oι φήμες για την γέννηση του μωρού, φαίνονται να επιβεβαιώνονται

Newsroom K

Η γέννηση του πρώτου παιδιού της Meghan και του Harry έχει καταλήξει σε σήριαλ… του οποίου όλοι αγωνούμε για το τέλος!

Μέρα με την μέρα, οι φήμες για την γέννηση του μωρού, φαίνονται να επιβεβαιώνονται και ενώ όλοι αναμέναμε μέσα στο Σαββατοκύριακο την ανακοίνωση της γέννησης… δεν ήρθε ποτέ!

Μέχρι όμως να έρθει αυτή η μέρα, τα λαγωνικά του εξωτερικού ανιχνεύουν τα πάντα και δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο! Πρόσφατα λοιπόν, ανακάλυψαν μια “γκάφα” του παλατιού η οποία μας αποκαλύπτει όχι μόνο ότι το μωρό γεννήθηκε, αλλά και το φύλο, όπως και το όνομα του μικρού! Όπως αναφέρει η Daily Star, το Παλάτι έχει κατοχυρώσει τρεις νέες διευθύνσεις μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν προσπαθήσεις να μπεις στο www.royal.uk/prince-arthur ,www.royal.uk/prince-james και www.royal.uk/prince-alexander, μεταφέρεσαι στην κεντρική σελίδα ενώ όποιο άλλο κι αν πληκτρολογήσεις βγαίνει το μήνυμα Page not found.

Οι κρατημένες αυτές σελίδες ίσως αποκαλύπτουν πως το μωρό που γεννήθηκε (αν τελικά ισχύει το γεγονός πως η Meghan και ο Harry δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού μέχρι αυτό να γεννηθεί) είναι αγόρι και θα λάβει ένα από τα τρία παραπάνω ονόματα: Arthur, James και Alexander. Για να δούμε…!

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X