ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα φαγητά των «φτωχών» που βρήκαν τη θέση τους στο fine dining

Πώς πιάτα της ανάγκης, όπως ο τραχανάς και οι κολοκυθοανθοί, εξελίχθηκαν σε gourmet εμπειρίες

Must Weekend

Κάποτε, ήταν απλώς πιάτα της ανάγκης. Φαγητά που γεννήθηκαν από την έλλειψη και τη δημιουργικότητα των νοικοκυριών, όταν τα υλικά ήταν ελάχιστα και η φαντασία αναγκαία.

Από τους τηγανητούς κολοκυθοανθούς που έβγαιναν κατευθείαν από τον κήπο και το απλό κουρκούτι, μέχρι τον τραχανά, το πλιγούρι και τον αστακό που άλλοτε προοριζόταν για κρατουμένους και σκλάβους, η «φτωχή κουζίνα» υπήρξε η βάση της καθημερινής διατροφής για αιώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο MUST

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση

Μερίδες: Βάρος: περίπου 1,5 λίτροΠροετοιμασία: 30'Χρόνος: 1 μήνας και 7 ημέρες αναμονή
 |  ΣΥΝΤΑΓΕΣ
X