ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιδέες για ένα απολαυστικό τριήμερο

Απλές ιδέες εντός κι εκτός σπιτιού για να απολαύσετε εξολοκλήρου το τριήμερό σας.

must.com.cy

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Η χρονιά φέτος, μέχρι στιγμής, έχει δείξει λίγη περισσότερη επιείκεια στην Κύπρο ως προς τα τριήμερα που διανύουμε κι αυτό είναι γεγονός.

Αυτή την εβδομάδα θα διανύσουμε το δεύτερο κατά σειρά τριήμερο οπότε κι εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τους καλύτερους τρόπους «απόδρασης» από την καθημερινή πραγματικότητα, κυριολεκτικά και μεταφορικά και για όλα τα γούστα. Δείτε στην συνέχεια 5 τρόπους για να απολαύσετε το τριήμενο που ακολουθεί.

1.Aπόλαυσε μερικές στιγμές στο μπαλκόνι ή στην αυλή σου: Ο καιρός δείχνει πως θα είναι με το μέρος μας, ίσως να μην είναι και ο πιο θερμός ωστόσο θα ευνοήσει. Ένα χαλαρωτικό πρωινό - μεσημεριανό είτε στο μπαλκόνι είτε στην αυλή παρέα με τον σκύλο μας, τη γάτα μας και 2-3 ακόμη εκλεκτούς φίλους θα ήταν ό,τι πρέπει για να γεμίσει η μέρα από την αρχή.

2. Στον γιαλό... πηγαίναμε: Τώρα που ο καιρός είναι πιο αίθριος, θα ήταν μια εξαίρετη ιδέα να κάνουμε ένα test drive για το καλοκαίρι μέσω μιας χαλαρής, ηλιόλουστης και θαλασσινά γλυκειάς βόλτας στην παραλία πάλι με μια καλή παρέα και την καλύτερή μας διάθεση. Μπορείτε

3. Εσύ Αθήνα και εσύ Θεσσαλονίκη: Μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα θα ήταν να απολαύσουμε την ομορφιά και τη γοητεία είτε της γοητευτικής Αθήνας είτε της ξελογιάστρας συμπρωτεύουσας.

 

4. Η απόλυτη καψούρα του «τίποτα»: Το να μην κάνεις τίποτα έχει την αρετή του και την τέχνη του. Ας μην το υποβιβάζουμε. Το να μείνετε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτα είναι κι αυτό ευλογία και θα χαλαρώσετε και σώματι και πνεύματι αλλά και ψυχικά.

5. Πάμε βόλτα στο βουνό: Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε τα τελευταία χιόνια στην ορεινή Κύπρο. Μια βόλτα με την καλύτερη παρέα στα εναπομείναντα χιόνια θα σας αναζωογονήσει και θα σας φρεσκάρει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση