ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι πιο υποτιμημένες πόλεις στην Ευρώπη

Σύμφωνα με αφιέρωμα του Condé Nast Traveler - Η Θεσσαλονίκη στη λίστα

must.com.cy

Η Θεσσαλονίκη έχει κατορθώσει να συμπεριληφθεί σε λίστα εκτενούς αφιερώματος του Condé Nast Traveler, με τις 22 πιο υποτιμημένες (underrated) πόλεις της Ευρώπης. Την ίδια ώρα, oυδεμία πόλη από την Κύπρο δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του πασίγνωστου λονδρέζικου περιοδικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί δημοφιλείς πόλεις όπως το Παρίσι και η Ρώμη να προσελκύουν ευλόγως παγκόσμια τουριστική φρενίτιδα, ωστόσο εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου υπάρχουν αρκετοί καταπληκτικοί προορισμοί που προσφέρονται για εμπειρίες ζωής ξεπερνώντας μάλιστα κάθε προσδοκία σας.

Από μικρές πόλεις στη σκανδιναβική χερσόνησο μέχρι εντυπωσιακές αλλά όχι τόσο γνωστές πρωτεύουσες της Βαλτικής, το περιοδικό βάσισε το δημοσίευμά του σε ταξιδιωτικούς συντάκτες που όχι μόνο έχουν επισκεφθεί αλλά έχουν περάσει μεγάλα χρονικά διαστήματα της ζωής τους στην κάθε περιοχή.

Πόλεις από τη λίστα

Trondheim, Νορβηγία

Μεταξύ του 1050 και του 1536, αναφέρει το δημοσίευμα, το Trondheim υπήρξε από τα σημαντικότερα προσκυνήματα στην Ευρώπη.

Σήμερα η πόλη κοσμείται από έναν εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, το μεσαιωνικό παλάτι του Αρχιεπισκόπου και μια σειρά από ενδιαφέροντα μουσεία, όπως το μοναδικό μουσείο φολκλορικής παράδοσης Trøndelag. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε βαρκάδα στο ποτάμι της πόλης καθώς και να πάτε με καγιάκ ή ποδήλατο σε σημαντικά μνημεία των Βίκινγκ όπως το Stiklestad.

Πρόκειται για έναν προορισμό που θα έπρεπε να κατέχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για ολόκληρη την Ευρώπη, υπογραμμίζει το περιοδικό.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση