ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:52
 

Κομισιόν: 115 αεροπορικές αποκλείονται από την ΕΕ

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί στην Γκαμπόν έχουν βγει από τον κατάλογο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τον κατάλογο αεροπορικής ασφάλειας της ΕΕ, δηλαδή τη μαύρη λίστα αεροπορικών εταιρειών που δεν πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και, ως εκ τούτου, υπόκεινται σε απαγόρευση λειτουργίας ή λειτουργικούς περιορισμούς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επικαιροποίησε την Δευτέρα η Κομισιόν.

Αναλυτικά, με βάση την επικαιροποίηση, όλες οι αεροπορικές εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί στην Γκαμπόν έχουν βγει από τον κατάλογο μετά από βελτιώσεις στην κατάσταση της αεροπορικής ασφάλειας στη χώρα αυτή. Ωστόσο, η αρμενική επιτροπή πολιτικής αεροπορίας έχει τεθεί υπό αυστηρό έλεγχο εξαιτίας σημείων μείωσης της εποπτείας της ασφάλειας.

Συνολικά, 115 αεροπορικές εταιρείες αποκλείονται από τους ουρανούς της ΕΕ, 109 αεροπορικές εταιρείες που πιστοποιήθηκαν σε 15 κράτη, λόγω έλλειψης εποπτείας ασφαλείας από τις αρχές των αερομεταφορών αυτών των κρατών, έξι μεμονωμένες αεροπορικές εταιρείες, με βάση τις ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των ίδιων αυτών αεροπορικών εταιρειών και συγκεκριμένα, οι Avior Airlines (Βενεζουέλα), Ιράν Aseman Airlines (Ιράν), Iraqi Airways (Ιράκ), Blue Wing Airlines (Σουρινάμ), Med-View Airlines Ζιμπάμπουε (Ζιμπάμπουε) και 3 επιπλέον αεροπορικές εταιρείες υπόκεινται σε επιχειρησιακούς περιορισμούς και μπορούν να πετάξουν στην ΕΕ μόνο με συγκεκριμένους τύπους αεροσκαφών: Air Koryo (Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας), Air Comores (Κομόρες) και Iran Air (Ιράν).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ευρώπη  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Φούλη, από πότε η λέξη "σύνεση" έγινε συνώνυμη με τη λέξη "τρόμος";»
Ai Em  |  10:08

20ος αιώνας: Ένας αιώνας γεμάτος Ελλάδα/ 1960-1970 τόμος Α

«Τα συγχαρητήρια μου για την έκδοσή σας»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:21

#PoliticsBlog Το κατασκοπευτικό βαν, η συγκάλυψη, η απολογία και και ο νέος εμφύλιος

«Πορδίκη να εγγραψεις στην βουλή τους ψεκασμούς... »
Αρμαγεδών  |  18:51

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Μετά την άφιξή του, η οποία έγινε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και για λόγους ασφαλείας, ο ισχυρός άντρας της Ανατολικής Λιβύης μετέβη σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Στην Αθήνα ο Χαφτάρ

Θα συναντηθεί, στη μία μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΚΟΣΜΟΣ
X