ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ποια είναι τα παιδιά και ο προπονητής που παγιδεύτηκαν στο σπήλαιο

Δεν θα χρειαστεί να συμμετέχουν στις εξετάσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο για την επόμενη εβδομάδα

Newsroom Κ, Αθήνα

Η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εύθραυστη μετά την περιπέτειά τους. Ετσι, οι μαθητές και οι καθηγητές στο σχολείο Μαεσαϊπρασιτάρτ, όπου φοιτούσαν πολλά από τα εγκλωβισμένα παιδιά, έλαβαν οδηγίες να αποφύγουν ομιλίες που θα μπορούσαν να τα πληγώσουν. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, τα παιδιά δεν θα χρειαστεί να συμμετέχουν στις εξετάσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο για την επόμενη εβδομάδα, καθώς «δεν θα ακολουθήσουν το κανονικό μαθητικό πρόγραμμα».

Ποια είναι όμως τα παιδιά που παγιδεύτηκαν:

• O νεαρότερος της ομάδας είναι ο Τσενίν Βιμπουλρουγκρουάνγκ, ονομαζόμενος και Τιτάν, ο οποίος είναι μόλις 11 ετών. Πρόκειται για το νεαρότερο μέλος της ομάδας. Ο Τιτάν άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στα επτά του χρόνια και συμμετείχε στην ομάδα αθλητισμού του σχολείου του. Αργότερα έλαβε πρόσκληση να συμμετάσχει στην ομάδα των «αγριογούρουνων».

• Ο Πανουμάς Σανγκντί, γνωστός ως Μιγκ, 13 ετών. Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, ο Μιγκ είναι ογκωδέστερος σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του, αλλά είναι πολύ ευκίνητος.

• Ο Ντούγκαπετ Προμτέπ, γνωστός ως Ντομ, 13 ετών, είναι ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, τα μέλη της οποίας τον σέβονται για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις.

• Ο Αντουλ Σαμ Ον, 14 ετών. Ο Αντούλ γεννήθηκε στη Μιανμάρ και άφησε την οικογένειά του για να λάβει καλύτερη μόρφωση στην Ταϊλάνδη. Μιλάει βιρμανικά, κινεζικά, ταϊλανδικά και αγγλικά και ήταν ο μόνος που μπόρεσε να συνεννοηθεί με τους Βρετανούς δύτες.

• Ο Σομπεπόνγκ Τζαϊγόνγκ, γνωστός ως Πονγκ. Είναι ένα χαρούμενο παιδί 13 ετών, που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής για την εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης.

• Ο Μονγκόλ Μπουνεϊάμ, γνωστός ως Μαρκ. Είναι 12 ή 13 ετών και θεωρείται από τους δασκάλους του ένα «σεβάσμιο και καλό παιδί». Οπως λέει ο πατέρας του του αρέσει να μελετά και αγαπά εξίσου και το ποδόσφαιρο.

• Ο Ναταγούτ Τακάμρονγκ, 14 ετών, γνωστός ως Τερν. Στο γράμμα προς τους γονείς του τους συμβούλευσε να μην ανησυχούν.

• Ο Πιρακάτ Σομπιανγκτζάι, 17 ετών, γνωστός ως Νάιτ. Χάθηκε την ημέρα των γενεθλίων του και οι γονείς του τον περιμένουν για το πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αγόρια μπήκαν στο σπήλαιο στις 23 Ιουνίου προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του Νάιτ και λέγεται ότι είχαν μαζί τους εδέσματα και γλυκίσματα. Αυτές οι προμήθειες βοήθησαν την ομάδα να αντέξει τις πολλές ημέρες που πέρασαν εγκλωβισμένοι στο σπήλαιο.

• Ο Εκαρατ Ουονγκσουκτσάν, γνωστός ως Μπιού, 14 ετών. Σε μία επιστολή στη μητέρα του υποσχέθηκε να τη βοηθάει στο μαγαζί της, όταν διασωθεί.

• Ο Πρατζάκ Σουτάμ, γνωστός ως Νόουτ, 15 ετών. Οι συγγενείς του τον περιγράφουν ως ένα «έξυπνο και ήσυχο παιδί».

• Ο Πιπάτ Πο, γνωστός ως Νικ, 15 ετών. Στην επιστολή του λέει στους γονείς του ότι θα ήθελε να φάει ταϊλανδικό μπάρμπεκιου όταν βγει από το σπήλαιο.

• Ο Πορντσάι Καμλουάνγκ, γνωστός ως Τι, 16 ετών. «Μην ανησυχείτε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος», ανέφερε ο Τι στο γράμμα προς τους γονείς του.

• Ο αναπληρωτής προπονητής Εκαπόλ Τσανταγουόνγκ, γνωστός ως Ακε, 25 ετών. Στο γράμμα του ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς, επειδή οδήγησε τα παιδιά στο εσωτερικό της σπηλιάς. «Υπόσχομαι ότι θα φροντίσω τα παιδιά όσο καλύτερα μπορώ», έγραψε. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ακε ήταν ο πιο αδύνατος όταν βρέθηκε, καθώς αρνήθηκε να φάει από τις προμήθειες των παιδιών αλλά αντιθέτως τους τις έδινε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ, Αθήνα

Σχόλια αναγνωστών

Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

«Καλό είναι να ελεγχούμε τις πηγές μας, πριν βάζουμε τις ειδήσεις. Δεν απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, αλλά ...»
Κ  |  11:17

Αβέρωφ σε Άντρο: Δεν βρήκε μια καλή κουβέντα για τον τόπο του

«Όταν μιλούν οι απόφοιτοι της σχολής …Γκαίμπελς να έχετε και τα δυο αφτιά ανοικτά, …για να μπαίνουν οι ...»
Ai Em  |  10:23

Λακκοτρύπης: Προχωρά κανονικά η ανάπτυξη του Αφροδίτη

«Παίξε σωστό παιγνίδι υπουργέ .....»
ΑΚΑ  |  09:45

Διπλωματική εκστρατεία Λευκωσίας για αναχαίτιση ενεργειών της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο

«Καλό θα ήταν οι ενέργειες να γίνονται πριν τα γεγονότα και όχι εκ των υστέρων...»
Ένας Πολίτης  |  15:20

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X