ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τζόρτζια: Άνδρας σκότωσε τη μητέρα, τη γιαγιά του και μία υπάλληλο των McDonald’s πριν αυτοκτονήσει

Οι αρχές αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με αναφορές ο ένοπλος εργαζόταν στο ίδιο εστιατόριο με το τρίτο θύμα του

ΠΗΓΗ: AP

Ένας άνδρας στη Τζόρτζια πυροβόλησε θανάσιμα δύο συγγενείς του και μία υπάλληλο σε εστιατόριο McDonald’s, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τοπικό ιατροδικαστή.

Ο δράστης σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του σε δύο γειτονικά σπίτια και στη συνέχεια πυροβόλησε θανάσιμα μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο McDonald’s, στο κέντρο του Μούλτρι, δήλωσε στο Associated Press ο ιατροδικαστής της κομητείας Κολκίτ, Βέρλιν Μπροκ, επιβεβαιώνοντας πως ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε.

Ο Μπροκ δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις ταυτότητες του δράστη ή των θυμάτων. Διευκρίνισε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αν ο ένοπλος και η υπάλληλος στα McDonald’s γνωρίζονταν. Σύμφωνα πάντως με οφθαλμίατρο της περιοχής, ο άνδρας εργαζόταν στο ίδιο εστιατόριο ως υπάλληλος και η γυναίκα ήταν η προϊσταμένη της πρωινής βάρδιας.

Το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια (GBI) ανέφερε στην ανακοίνωσή του πως υπήρξαν «πολλαπλοί θάνατοι» σε διαφορετικά σημεία της περιοχής, χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία.

«Εργαζόμαστε ώστε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και να εντοπίσουμε κάποιους επιπλέον μάρτυρες», έγραψε σε ηλεκτρονικό μήνυμα ο επικεφαλής ειδικός πράκτορας του GBI, Τζέιμι Στάινμπεργκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: AP

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση