ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

25χρονη Τ/κ: «Νομίζω ότι θύμωσαν, επειδή αρνήθηκα το φλερτ τους»

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της 25χρονης Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στήβ Θεοδούλου, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, όπου ο Γενικός Εισαγγελέας άναψε το «πράσινο» φως και η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο είναι αυτά της επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και αδικήματα κατά παράβαση του περί της πρόληψης και καταπολέμησης της βίας κατά γυναικών. Σημειώνεται πως οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους με την υπόθεση να ορίζεται στις 6/7/2023.

Εξάλλου όσον αφορά το τρίτο πρόσωπο το οποίο αναζητείται από τις Αρχές για την υπόθεση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, δεν έχει εντοπιστεί.

«Νομίζω ότι θύμωσαν, επειδή αρνήθηκα την παρενόχλησή τους»

Η 25χρονη Τουρκοκύπρια, η οποία δέχθηκε την επίθεση μίλησε στο Halk Tv, για το συμβάν στην Αγία Νάπα.

«Είχα ένα πολύ άσχημο περιστατικό», δήλωσε η νεαρή, προσθέτοντας πως, «μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι είμαι γυναίκα. Νομίζω ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ, δεν ξέρω είχαν κάνει και χρήση ναρκωτικών».

«Με ρώτησαν αν είμαι από την Τουρκία, ίσως αν έλεγα ότι είμαι Ισπανίδα, θα δεχόμουν ξανά επίθεση. Δεν θέλω να παρουσιάσω την επίθεση ως ρατσιστική. Νομίζω ότι θύμωσαν, επειδή αρνήθηκα το φλερτ τους», είπε μεταξύ άλλων η νεαρή.

Θυμίζουμε πως για το συμβάν οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 30 ετών.

Το συμβάν εξελίχθηκε τις πρωινές ώρες στις 03/06/23 στην Αγία Νάπα όπου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι συλληφθέντες φαίνεται να επιτέθηκαν και να κτύπησαν την 25χρονη η οποία εν συνεχεία έπεσε από περιτείχισμα ύψους 2-3 μέτρων.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

 

Με πληροφορίες από 24News

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση