ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανδρας εντοπίστηκε να οδηγεί στη Λάρνακα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν κάνναβης, σκόνη crystal και ένα μαχαίρι στιλέτο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ανδρας ηλικίας 39 χρόνων, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη Λάρνακα να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν κάνναβης, σκόνη crystal και ένα μαχαίρι στιλέτο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας «περίπολο του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται για μείωση των θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, ανέκοψε γύρω στις δέκα σήμερα το πρωί, όχημα που οδηγούσε 39χρονος κάτοικος Λάρνακας».

Πρόσθεσε ότι «στους αστυνομικούς ηγέρθηκαν εύλογες υποψίες ότι ο άνδρας πιθανόν να μετέφερε ναρκωτικά και προχώρησαν σε έρευνα στο αυτοκίνητο του όπου εντοπίστηκαν 5 γραμμάρια κάνναβης, 1 γραμμάριο σκόνης crystal, δύο λάμπες για κάπνισμα της σκόνης crystal, ένας σπαστήρας, ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο κάνναβης και ένα μαχαίρι στιλέτο. Στον 39χρονο διενεργήθηκε νάρκοτεστ με θετική ένδειξη στη σκόνη crystal».

Ο άνδρας οδηγήθηκε στα γραφεία του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας και αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες αναφορικά με το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παραδόθηκε στην ΥΚΑΝ μαζί με την ποσότητα των ναρκωτικών για συνέχιση των εξετάσεων.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων χειρίζονται την υπόθεση όσον αφορά την παράνομη μεταφορά αμφίστομης μάχαιρας, δηλαδή μαχαίρι στιλέτο μήκους δέκα εκατοστών.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο άνδρας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση