ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοικτός πόλεμος Αστυνομίας-υποκόσμου στη Λευκωσία

Εφοδιασμένη με κατάλληλα «όπλα» η Αστυνομία

Newsroom K

Μέτωπο πολέμου βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, μεταξύ Αστυνομίας και υποκόσμου, ειδικότερα μετά την επίθεση κατά των Αστυνομικών, που σημειώθηκε πρόσφατα στην Λεμεσό, με σοβαρά τραυματία τον Αστυφύλακα, Γιώργο Γεωργίου. Η Αστυνομία φαίνεται ότι έχει εφοδιαστεί με τα κατάλληλα «όπλα», που χαίρουν της εκτίμησης και της στήριξης του αρμόδιου Υπουργείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, σε καίρια πόστα στα υψηλά στρώματα της Αστυνομίας, έχουν τοποθετηθεί άτομα, τα οποία διαθέτουν, τόσο την γνώση, όσο και την αποφασιστικότητα για να πατάξουν το οργανωμένο έγκλημα, με τα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά.

Μετά την γκανγκστερική επίθεση κατά των Αστυνομικών στην Λεμεσό, ακολούθησαν οι εμπρησμοί καφετεριών στην επαρχία Λευκωσίας.

Στόχος οι καφετέριες

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε μερικά από τα κτυπήματα στις καφετέριες:

Στις 17 Απριλίου, σημειώθηκε πυρκαγιά σε ζαχαροπλαστείο-καφετέρια στην λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να διαπιστώνει ότι επρόκειτο για εμπρησμό.

Στις 20 του ιδίου μήνα, στο δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας γινόταν αναφορά για νέο εμπρησμό σε καφετέρια στην οδό Στασάνδρου, για την κατάσβεση της οποίας έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Την 1η Μαΐου 2018, στις 3:00 τα ξημερώματα, εμπρηστές ανέλαβαν δράση, εναντίον καφετέριας στην λεωφόρο Σταυρού, στον Στρόβολο.

Στις 7 του ιδίου μήνα, άλλη μια καφετέρια, στην Κοκκινοτριμιθιά, αυτή την φορά, έγινε παρανάλωμα του πυρός, πάλι εξαιτίας της δράσης εμπρηστών. Νέο κτύπημα των νυχτοβατών, πάλι στην επαρχία Λευκωσίας, σημειώθηκε και τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, εναντίον καφεστιατορίου.

Αποφασισμένη η Αστυνομία

Τα διαδοχικά κτυπήματα των εγκληματικών στοιχείων θορύβησαν την Αστυνομία, η οποία φαίνεται ότι έθεσε σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο δράσης της κατά του υποκόσμου, αλλά και τις δεσμεύσεις της, του τύπου «τα εγκληματικά στοιχεία θα νιώσουν την ασφυκτική πίεση της Αστυνομίας».

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, σε νευραλγικά πόστα τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα, στα οποία δόθηκε η πλήρης στήριξη από το κράτος, στο έργο που τους ανατέθηκε.

Τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών είναι πλέον εμφανή, καθώς εδώ και μερικούς μήνες, τα εγκληματικά στοιχεία φαίνεται πως έχουν κοπάσει, καθώς η Αστυνομία φαίνεται πως κατέστη πολύ πιο δυναμική στις δράσεις της κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Πηγή: 24 news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μάχη μέχρι την υστάτη για αλλαγές στο ψήφισμα

«Αντί να μεμψιμοιρούμε για την νέα εξέλιξη, θα μπορούσαμε να αδράξουμε την ευκαιρία και να υποβάλουμε ...»
YIANNOULIS  |  11:47

Ακιντζί: Στο Βερολίνο προέκυψε νέα ευκαιρία για λύση

«Λετε να ειναι τοσο βλακες οι ελληνοκυπριοι που θα παραδωσουν τα ενεργειακα κοιτασματα στους τουρκους ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  23:33

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Πότε πάει σπίτι του ο άνθρωπος που είχε ως ύψιστο καθήκον του την πραστασία των οικονομικών της οικογένειας ...»
ΑΚΑ  |  11:07

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X