ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυξημένη κίνηση στα κρεοπωλεία λόγω Τσικνοπέμπτης

Τα μεγάλα κρεοπωλεία εξυπηρετούν από 700-1000 άτομα, ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι κλειστές ταβέρνες και τα περιοριστικά μέτρα δεν θα εμποδίσουν τους Κύπριους να γιορτάσουν τη Τσικνοπέμπτη, έστω και μεν έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορεί φέτος να μην γίνουν τα μεγάλα πάρτι που συνηθίζονταν σε χώρους εργασίας και όχι μόνο, όμως η κατανάλωση κρέατος είναι δεδομένη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο 24News, o Κώστας Λειβαδιώτης, Πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών, ο κόσμος ήδη ξεκίνησε να κάνει τις προετοιμασίες για την αυριανή μέρα και σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη κατανάλωση.

«Μπορεί να μην γίνουν τα μεγάλα πάρτι των προηγούμενων ετών, αλλά θα γίνουν πιο πολλές παραγγελίες αφού ο κόσμος αναγκαστικά θα ψήσει στο σπίτι του», δήλωσε. Μάλιστα όπως πρόσθεσε, τα μεγάλα κρεοπωλεία εξυπηρετούν από 700-1000 άτομα την Τετάρτη και τη Τσικνοπέμπτη, με τα κοψίδια σχάρας, μπέϊκον φέτες και παϊδάκια αρνίσια να έχουν την τιμητική τους.

Όσον αφορά την περίοδο του lockdown, φαίνεται πως ευνόησε αρκετούς ιδιοκτήτες κρεοπωλείων, αφού ο κόσμος επιλέγει συχνά να ψήσει στο σπίτι. «Αυτοί που επηρεάστηκαν είναι τα κρεοπωλεία που προμήθευαν εστιατόρια, καθώς και τα τεμαχιστήρια που προμήθευαν τα ξενοδοχεία και το catering,» αναφέρει ο κ. Λειβαδιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση