ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:43
 

Υπό οκταήμερη κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για τα 100kg κάνναβη

Κατά την επιχείρηση και εντοπισμό της ποσότητας ναρκωτικών, είχαν συλληφθεί άλλα έξι πρόσωπα για αυτόφωρα αδικήματα

Newsroom K

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας 25 και 27 χρόνων που συνελήφθησαν χθες βράδυ σχετικά με την ποσότητα κάνναβης, βάρους 100 κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Λεμεσού, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους. Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 1 είναι σχετικό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

Νωρίτερα:

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων ηλικίας 25 και 27 χρόνων, προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ποσότητα κάνναβης, βάρους 100 κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Λεμεσού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας. Κατά την επιχείρηση και εντοπισμό της ποσότητας ναρκωτικών, είχαν συλληφθεί άλλα έξι πρόσωπα για αυτόφωρα αδικήματα.

Η επιχείρηση διεξήχθη στις 18 Μαρτίου, 2019, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που εξασφάλισε η ΥΚΑΝ, σχετικά με παράνομη εισαγωγή εμπορευματοκιβωτίου που πιθανό να περιείχε ναρκωτικά. Μέλη της Υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση εμπορευματοκιβώτια, χώρους και πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, που ελέγχεται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Με τη συνδρομή μελών της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, μέλη της ΥΚΑΝ επέδραμαν στις 18 Μαρτίου το απόγευμα στο χώρο που βρισκόταν το εμπορευματοκιβώτιο, όπου κατά την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν σε ειδικά κατασκευασμένα κιβώτια, πέραν των 350 συσκευασιών που περιείχαν κάνναβη, βάρους 100 κιλών περίπου.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 49, 42, 36 και 30 χρόνων, ενώ αργότερα την ίδια μέρα συνελήφθησαν από την ΥΚΑΝ άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 48 χρόνων.

Στις 20 Μαρτίου, οι 49χρονος, 42χρονος, 36χρονος και 30χρονος παραδόθηκαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στις Κυπριακές Αρχές και επανασυνελήφθησαν από μέλη της ΥΚΑΝ για συνέχιση των εξετάσεων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των 25χρονου και 27χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν μεταξύ των ωρών 10.00 και 10.35 χθες το βράδυ, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Madonna: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση και τα φάλτσα της «βασίλισσας» στη Eurovision

«Ας είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε αυτή την `καλλιτέχνηδα`!!!»
ΑΚΑ  |  09:01

Κυπριανού: Κομματάρχης της χειρότερης εκδοχής ο Πρόεδρος

«Άντρο μου, κάποτε, κάποτε, βλέπε και τη φάτσα σου στον καθρέφτη και βλέπε τι ξεστομίζεις! Τελικά έγινες ...»
ΑΚΑ  |  08:52

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Θερμά συγχαρητήρια κέριε Σαβεριάδη!.»
CGA  |  08:25

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Ενώ οι ...ΑΚΕΣ είναι γυρισμένοι!!!! Τι να περιμένει να ακούσει κάποιος από ένα .....ΑΚΑ»
Christos A.  |  08:17

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X