ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γ. Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη

Η κηδεία θα τελεσθεί σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 12.00 από τον Ιερο Ναό Αγίου Σάββα στην παλιά Λευκωσία.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων η μητέρα του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη και σύζυγος του αείμνηστου Λεύκου Ν. Κληρίδη, Πόπη Συρίμη Κληρίδου.

Η κηδεία θα τελεσθεί σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 12.00 από τον Ιερο Ναό Αγίου Σάββα στην παλιά Λευκωσία.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 11.00

Η «Καθημερινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της εκκλιπούσας.

Η είδηση ανακοινώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα «Νέαρχος Κληρίδης».

«Η Πόπη Συριμη Κληριδου σύζυγος του αείμνηστου Λευκου Ν. Κληρίδη έφυγε σήμερα παραμονή Χριστουγέννων 2018 πλήρης ημερών. Αδελφή του πρώην Υπουργού Οικονομικών διαπρεπους Ελεγκτή της KPMG Κοκου Συριμη και Διαπρεπους Καρδιολογου Αγη Συριμη και καθηγητή Ταλιου,άπαντες εξ Αγρού. Στάθηκε δίπλα από το Λευκό πιστη σύζυγος, και στα παιδιά της Νίκο Κληρίδη Δικηγορο, το δίδυμο αδελφό Νεαρχο Αρχιτέκτονα και το Κώστα Κληριδη Γενικό Εισαγγελέα.

Αξιώθηκε να τους δει όλους να διαπρέπουν. Είναι η τελευταία ζωσα της Οικογενειας Κληρίδη που πάει να ανταμωσει όλους τους άλλους που έφυγαν. Μας συνοδεύουν οι αναμνήσεις της Λεωφόρου Στάσινου στη Λευκωσία. Οδού Τιφυλλιου οικία του Νεαρχου Κληρίδη όπου και οι Κυριακάτικες πανκληριδικες συνάξεις, το Σπίτι στη Κερυνεια στο τρία μιλι. Θα σε θυμούμαι θεία Πόπη με θαυμασμό αγάπη και εκτίμηση. Πενθεί όλη η οικογένεια και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Νεαρχου Κληρίδη. Καλό ταξίδι. Τα συλλυπητήρια μου και στη Ολυμπία και Νικολάκη Συριμη και όλους του Κληριδηδες και Συριμηδες».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση