ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καταγγέλθηκαν 29 πολίτες και 11 υπεύθυνοι υποστατικών για παραβίαση των μέτρων

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.362 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών και 5 υποστατικών

ΚΥΠΕ

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 του Σαββάτου μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 3.698 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 29 καταγγελίες πολιτών και 11 υπεύθυνων υποστατικών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.362 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών και 5 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 299 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 11 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 741 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 209 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 544 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 196 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 264 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Από τους 3.698 ελέγχους, οι 83 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία. Επιπρόσθετα, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία από τα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση