ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε ανησυχία στην Πάφο

Χειροπέδες και σε άλλους δύο για κατοχή ναρκωτικών

ΚΥΠΕ

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου κατά τους ελέγχους που διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατά το τελευταίο τριήμερο σε δύο περιπτώσεις εντοπίστηκαν πρόσωπα ηλικίας 24 και 31 ετών να μεταφέρουν στα αυτοκίνητα τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση τα ξημερώματα της Κυριακής σε ελέγχους που διενεργούσε η Αστυνομία Πάφου, οδηγός ηλικίας 43 ετών σε έλεγχο αλκοόλης διαπιστώθηκε ότι έφερε 79mg αλκοόλης, αντί το επιτρεπόμενο όριο που είναι 22mg και αρνείτο να δώσει ικανοποιητικό δεύτερο δείγμα εκπνοής προκαλώντας ανησυχία. Συνελήφθη για τα αδικήματα της μέθης και πρόκλησης ανησυχίας. Στην συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε τέλος πως το τελευταίο τριήμερο έγιναν στην Πάφο 117 τροχαίες καταγγελίες, εκ των οποίων οι 26 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 41 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι 5 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση