ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νομική Σχολή Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου: Εκπαιδευτική Επίσκεψη στον Άρειο Πάγο

Δελτίο Τύπου

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσπαθώντας πάντα να βρίσκεται στην πρωτοπορία όσον αφορά καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, που αποσκοπούν όχι μόνο στην απλή μεταφορά γνώσης αλλά και στην ανάδειξη βιωματικών μεθόδων διδασκαλίας, διοργανώνει οργανωμένες επισκέψεις στα Ευρωπαϊκά νομικά όργανα στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τον Απρίλιο, ομάδα Πτυχιακών και Μεταπτυχιακών φοιτητών της Νομικής Σχολής, υπό τη συνοδεία του Επίκουρου Καθηγητή Δρ. Γεωργίου Χλούπη μετέβη στον Άρειο Πάγο στην Αθήνα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Τους φοιτητές και τις φοιτήτριες προϋπάντησε και τους μίλησε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννα Κλάπα, ο κ. Αχιλλέας Ζήσης Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο κ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Αρεοπαγίτης.

Συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της Νομικής Επιστήμης στην βιβλιοθήκη του Αρείου Πάγου, η ομάδα φοιτητών επισκέφθηκε τις δικαστικές αίθουσες και την αίθουσα της ολομέλειας. Τους δόθηκαν αναμνηστικά μεταξύ των οποίων και την καταδικαστική απόφαση του Κολοκοτρώνη (χωρίς την υπογραφή του Πολυζωίδη και την υπογραφή του Τερτσέτη).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση