ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά με διεθνή δυναμική

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη χώρα μας, προσφέρει πάνω από 100 ποιοτικά Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προγράμματα σπουδών και, παράλληλα, την ευκαιρία για συνεχή ανέλιξη μέσω της γνώσης. Οι κορυφαίες διακρίσεις που απέσπασε το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε διεθνές επίπεδο, εγγυώνται στους υποψήφιους και στις υποψήφιες ότι το νέο τους βήμα θα είναι επιτυχημένο.

Οι απόφοιτοι και απόφοιτες του Πανεπιστημίου Κύπρου διαγράφουν ο καθένας τη δική του επιτυχημένη πορεία σε διεθνείς οργανισμούς, αφού η εξειδικευμένη υψηλού επιπέδου γνώση που έχουν λάβει, δημιουργεί για όλες και όλους τεράστιες προοπτικές. Η πλειάδα των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών προγραμμάτων αφορά ένα μεγάλο εύρος γνωστικών αντικειμένων στις ανθρωπιστικές, θετικές, κοινωνικές και εφαρμοσμένες επιστήμες. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διατηρεί σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό, ενώ έχει εξασφαλίσει δεκάδες ευρωπαϊκές χορηγίες, χάρη στην αριστεία στους τομείς της διδασκαλίας και της έρευνας.

Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι φοιτητές και φοιτήτριες σπουδάζουν σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κι έχουν στη διάθεσή τους τον πιο σύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό, καθώς και πληθώρα υπηρεσιών από τη Βιβλιοθήκη. Τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα που έχουν στη διάθεσή τους σε συνδυασμό με τα χαμηλά δίδακτρα των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών, καθιστούν το Πανεπιστήμιο Κύπρου πόλο έλξης για πολύ περισσότερα άτομα να επιζητήσουν το άλμα στην καριέρα τους.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, διαχρονικά, αποτελεί στέγη για διεθνούς κύρους ερευνητές και ερευνήτριες με διακρίσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι/ες βρίσκονται δίπλα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες, υποστηρίζοντας το κάθε τους βήμα. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα υψηλό ποσοστό των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου εξασφαλίζει μια θέση στην αγορά εργασίας της Κύπρου, και του εξωτερικού, έχοντας τη μέγιστη συμβολή στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Για όλες τις πληροφορίες για τα Μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κύπρου, επισκεφθείτε τη σελίδα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Για τα Διδακτορικά προγράμματα σπουδών, μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Κάνε την αίτησή σου τώρα, με ένα κλικ, ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση