ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποινή φυλάκισης 13 ετών σε 33χρονο για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών

Κατά τη διάρκεια της έρευνας λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν, έπειτα από ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο αποσκευών, 27 κιλά κάνναβης μέσα σε βαλίτσα

ΚΥΠΕ

Ποινή φυλάκισης 13 ετών για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών επέβαλε σήμερα σε 33χρονο το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορά παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται από το Τμήμα Τελωνείων, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ, στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αποτροπή της εισαγωγής ναρκωτικών στην Κύπρο, διενεργήθηκε έρευνα στην αποσκευή άνδρα από την Ελλάδα, ηλικίας 33 ετών, ο οποίος έφτασε στην Κύπρο το βράδυ της 12ης Απριλίου 2021 από την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν, έπειτα από ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο αποσκευών, 27 κιλά κάνναβης μέσα σε βαλίτσα. Η ποσότητα κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων και ο επιβάτης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, επέβαλε στον 33χρονο ποινή φυλάκισης 13 ετών αφού τον βρήκε ένοχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση