ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποινή φυλάκισης 5 χρόνων σε 41χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

ο 41χρονος συνελήφθη όταν μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ηλεκτρονικά αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΚΥΠΕ

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων σε άνδρα ηλικίας 41 ετών ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της απόκτησης πρόσβασης και απόκτησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 41χρονος συνελήφθη από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις 31 Μαΐου, 2020, όταν μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ηλεκτρονικά αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα διεξήχθη μετά από εξετάσεις που έγιναν από την Υποδιεύθυνση, κατά τις οποίες εγέρθηκαν υποψίες ότι ο 41χρονος αποκτούσε πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.

Από την κατοικία του 41χρονου είχαν παραληφθεί ως τεκμήρια, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας, ένα κινητό τηλέφωνο και οκτώ σκληροί δίσκοι φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων.

Τα τεκμήρια έτυχαν δικανικής εξέτασης από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε αυτά εντοπίστηκαν πέραν των 20 χιλιάδων ηλεκτρονικά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου, ενώ ο κατηγορούμενος σύμφωνα με οδηγίες του Δικαστηρίου, τέθηκε υπό κράτηση ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση